Domagoj Vida seli u Francusku?

Naš reprezentativni branič i uvijek veseli Slavonac Domagoj Vida bi prema pisanju uglednog turskog lista Haber trebao preseliti na francusko tlo. Naime Haber piše da je Vida na korak od napuštanja Bešiktaša i prelaska u Olympique iz Marseillea.

Oglas

Francuski velikan je već pokazivao interes za našeg Domagoja, ali do realizacije transfera nije došlo no sada Bešiktaš nema baš idealno stanje na računu i novac od transfera bi itekako dobro došao. Pandemija i prekid natjecanja samo su pogoršali ionako jako lošu financijsku situaciju kluba.

Oglas

Tako bi Vida nakon što nogomet ponovo krene mogao zaigrati u tandemu s još jednim stoperom nacionalne momčadi Dujom Ćaleta Carom kojemu je cijena rapidno porasla u zadnje vrijeme pa ne bi bilo čudno da Francuzi pokleknu pred nekom nemoralnom ponudom.

Oglas

Klupska uprava je već dala zeleno svjetlo Domagoju no transfer je spriječio trener Bešiktaša koji u ovoj situaciji ipak neće moći ništa nego gledati kako klub rasprodaje najskuplje eksponate kako bi riješio vlastitu egzistenciju i osigurao normalno funkcioniranje u budućnosti.

Kako god bilo Bešiktaš je Domagoja doveo iz Kijeva bez odštete pa će ovih nekoliko milijuna eura od transfera biti čista zarada za klupsku blagajnu.

Foto FB Bešiktaš