/Domagoj Vida seli Mitroviću u Bešiktaš? MATEJ MITROVIĆ OSVOJIO JE DVA NASLOVA PRVAKA U JEDNOJ SEZONI

Domagoj Vida seli Mitroviću u Bešiktaš? MATEJ MITROVIĆ OSVOJIO JE DVA NASLOVA PRVAKA U JEDNOJ SEZONI

Prema napisima iz turskih medija čini se da je novi prvak opasno zagrizao za hrvatskog reprezentativnog braniča Domagoja Vidu. Kao što je poznato Domagoj Vida je trenutno član ukrajinskog Dynama iz Kijeva, a sigurno je nakon 4 sezone u Kijevu Domagoj željan promjene sredine. Ima još godinu dana ugovora s Dynamom, što znači da je i za klub pravo vrijeme za njegovu prodaju, a kako piše u turskim medijima stvar je praktično riješena, ostalo je samo obaviti formalnosti, a odšteta prema Dynamu bila bi 7 milijuna eura, čemu se svakako vesele i u Jedinstvu iz Donjeg Miholjca, matičnom klubu Domagoja Vide.

Ako se transfer realizira, Vida će se priključiti još jednom Slavoncu, od protekle sezone za Bešiktaš nastupa i Matej Mitrović za kojim je jedna raritetna sezona. Mladi stoper se okitio sa dva naslova prvaka u jednoj sezoni. Prvu je sjajno odradio u Rijeci koja je po prvi puta osvojila naslov prvaka, a onda je u drugom dijelu sezone sudjelovao i u pohodu Bešiktaša na tursku krunu. U tom turskom periodu Matej je na žalost bio jedan od tragičara četvrtfinala Europa lige kada je promašio jedanaesterac protiv Lyona, no bez obzira na to za njim je sjajna, najbolja sezona u karijeri.

Dolazak Vide u Bešiktaš značio bi dodatnu konkurenciju za Mitrovića, no značio bi potencionalno i slavonski tandem u obrani turskog prvaka koji će igrati Ligu prvaka, vrlo lako moguće i stvaranje pravog reprezentativnog tandema koji bi Vatrene predvodio na SP u Rusiji 2018. godine!

Podijeli
  •  
  •  
  •