Domagoj Vida otvorio podcast Vatrena obitelj

Na YouTube kanalu Hrvatskog nogometnog saveza danas je premijerno prikazana prva epizoda podcasta Vatrena obitelj, nove platforme krovne organizacije hrvatskog nogometa, u kojoj će svakodnevno uoči i tijekom Europskog prvenstva gostovati hrvatski reprezentativci, članovi stručnog stožera, ali i ljudi iz sjene koji nisu u prvom planu, a itekako doprinose uspjesima Vatrenih.

Oglas

Podcaste će voditi glasnogovornik HNS-a, Tomislav Pacak, i koordinator za odnose s javnošću, Marko Cvijanović, koji će nešto ležernijim pristupom temama nastojati od svojih sugovornika saznati puno više od onoga što se već zna, otkriti neke nepoznate detalje iz djetinjstva i razdoblja nogometnog odrastanja, čuti priče o njihovim hobijima i zanimacijama, anegdotama iz svakodnevnog života, idolima, strip-junacima, glazbenim ukusima… U najkraćim crtama: Vatreni sasvim osobno.

Oglas

U kratkim pauzama razgovora gosti će jedan drugome odgovarati na blic-pitanja skrivena u karticama “ILI – ILI”, “NAJDRAŽI…”, “KOJI (SU)IGRAČ IMA…” i “KOJEG BI REPREZENTATIVCA ODABRAO DA…”, najčešće uz dosta smijeha i humora. U prvom podcastu gostovali su uvijek dobro raspoloženi Domagoj Vida i dugogodišnji fizioterapeut reprezentacije, Nderim “Dejo” Redžaj, koji su se napričali o ruskim danima ponosa i slave, zajedničkim danima u Istanbulu, “Dombinim” crnim svinjama…

Oglas

Prva epizoda podcasta Vatrena obitelj bit će prikazana danas od 19:35 sati i na programu Hrvatske nogometne televizije. Sljedeće epizode bit će svakodnevno objavljivane u 15:00 sati na YouTube kanalu Hrvatskog nogometnog saveza i u 20:00 sati u programu HNTV-a.

Izvor HNS

Foto Screenshot