/Domagoj Vida: “Kao da me netko urekao” VIDA JE ODIGRAO 3 UTAKMICE NA EURU
Foto: HNS

Domagoj Vida: “Kao da me netko urekao” VIDA JE ODIGRAO 3 UTAKMICE NA EURU

Domagoj Vida složio se poslije susreta s Portugalom da je teško prihvatiti ispadanje s Europskog prvenstva. Hrvatska nogometna reprezentacija poražena je od Portugala u produžetku u Lensu (0:1) te je završila svoj put u Francuskoj.

“Hvala svima koji su nas došli bodriti i koji su bili uz nas u Hrvatskoj. Igrali smo odlično, svi znaju da smo bili dobri, ali moramo ići kućama. Jako nam je žao i teško zbog toga, pokušat ćemo skupiti glave za nove kvalifikacije da budemo još bolji i jači”, rekao je nakon utakmice branič Domagoj Vida.

Vida je imao čak tri izgledne prilike za pogodak, no lopta nije htjela u mrežu.

“Kao da me netko urekao. Tri sam puta imao dobre šanse, radilo se o milimetrima. Izrazito sam tužan. Valjda je moralo tako biti”, dodao je.

Iza Domagoja je odlično prvenstvo, svoj je posao odradio zaista na zadovoljavajućoj razini, tek nespretno nesretno igranje rukom u posljednjim sekundama utakmice sa Česima mu se može prigovoriti u njegovom dijelu posla, u defanzivi. Naravno, protiv Portugala je u nekoliko navrata imao dobre prigode, no takve zapucaju i rasni napadači, pa jednom braniču svakako nema smisla zamjeriti na tim propustima. Ono što se od njega uvijek dobije, od početaka u NK Osijeku pa doslovno u svakoj utakmici u karijeri je ostavljanje srca na terenu, a u reprezentativnom dresu to je posebno potencirano, pa tako i na ovom prvenstvu i za to Domagoju idu sve čestitke!

Podijeli
  •  
  •  
  •