/Domagoj Kujundžić novi je trener Vrijednosnica NAKON ČETIRI GODINE NOVO IME NA KLUPI BROKERA
dav

Domagoj Kujundžić novi je trener Vrijednosnica NAKON ČETIRI GODINE NOVO IME NA KLUPI BROKERA

Na današnjoj konferenciji za novinare predstavljen je novi trener Vrijednosnica Osijek, Domagoj Kujundžić.

Domagoj je rođen u Splitu, ima 49 godina i trenerskim poslom se bavi već pune 22 godine. U matičnom KK Split je bio trener svim mlađim uzrastima, a sa kadetskom ekipom je 2014. godine bio prvak Hrvatske. U seniorskom uzrastu bio je pomoćni trener ekipe KK Split Ivici Skelinu i Slobodanu Subotiću, te pomoćnik Subotiću u KK Cedevita. Samostalno je vodio KK Omiš, KK Student iz Mostara (uveo ih u prvu BiH ligu), te Alkar iz Sinja.

Domagoj Kujundžić: Sretan sam jer mi se pružila prilika raditi u kvalitetnom i odlično organiziranom klubu, već na početku sam zapazio puno ljudi koji brinu o mnogim detaljima u klubu i oko tima. Znam da dolazim u stabilan i ambiciozan klub koja ne mijenja često trenere i ima dugoročne planove, što pokazuju 3,5 godine rada Senada Muminovića i skoro 4,5 godine rada Vladimira Krstića. Klub od mene želi poziciniranje ekipe u sredini tablice HT Premijer lige, te profiliranje što više mladih igrača kroz period koji je pred nama. Obitelj mi je ostala u Splitu, vremena, znanja i volje za rad imam i spreman sam cijeli dan biti u dvorani sa našim igračima, kako bi što brže svi skupa napredovali.

Renato Martinko: Vrijednosnice Osijek i trener Domagoj Kujundžić potpisali su ugovor na 2,5 godine, on je trener sa referencama koje zadovoljavaju naše planove i ciljeve. Ima bogato trenersko iskustvo, kako u vođenju ekipe, tako i u proizvodnji igrača, te se nadamo da će naša suradnja biti duža od trenutno ugovorene. Svi u klubu želimo mu što bržu prilagodbu na ekipu i ostvarenje zacrtanih ciljeva. 

Podijeli
  •  
  •  
  •