Domagoj Duvnjak za dlaku izbjegao zarazu koronavirusom

U razgovoru za RTL  naš Domagoj Duvnjak se osvrnuo na proteklo razdoblje, ispričao kako provodi ove duge dane te što je u planu za naredno razdoblje nakon korone. Svakodnevica je ušla u rutinu individualnog treninga nakon kojega vrijeme provodi sa suprugom s kojom uživa u lijepom i ugodnom vremenu.

Oglas

Nastavak natjecanja u njemačkom rukometnom prvenstvu je prilično neizvjestan, u planu je početak 16.svibnja što se Domagoju čini preoptimistično i smatra da se rukomet u Njemačkoj ove sezone neće nastaviti.

Oglas

Domagoj je za dlaku izbjegao zarazu jer je njegov Kiel posljednju utakmicu prije obustave natjecanja odigrao protiv ekipe koja je u tome trenutku imala osam zaraženih igrača i trenera s kojim je naš Slavonac u dobrim odnosima i s kojim je prije i nakon utakmice proveo dosta vremena u razgovoru.

Oglas

Sva sreća mi smo se već kvalificirali za svjetsko prvenstvo u Egiptu tako da nam je jako dobro došlo to drugo mjesto na Europskom prvenstvu. Čekamo informacije, da će biti naporno bit će, ali tako kako nama, tako i svima – rekao je kapetan i ponajbolji igrač svijeta te na kraju poručio:

Ostanite zdravi, ostanite doma i ja sam uvjeren da će ova teška situacija brzo proći. Veliki pozdrav iz Njemačke, iz Kiela.

Foto FB