/Domaćini bez pobjede u otvaranju natjecanja 2.ŽNL BPŽ centar SVJETLOST IZ LUŽANA PREUZELA VODEĆU POZICIJU NAKON REMIJA SVAČIĆA
svačić fb

Domaćini bez pobjede u otvaranju natjecanja 2.ŽNL BPŽ centar SVJETLOST IZ LUŽANA PREUZELA VODEĆU POZICIJU NAKON REMIJA SVAČIĆA

Četrnaestim kolom natjecanje su nastavili i županijski drugoligaši skupine centar u brodsko-posavskoj županiji. Vodeći Svačić je remizirao s Bonkom što su na najbolji mogući način iskoristili igrači Svjetlosti pretekavši ih na vrhu ljestvice. Majstorić je bio jedini strijelac na utakmici u Slobodnici čime je priskrbio svojoj momčadi tri boda i proboj na vrh.

Svačić odigrao neodlučeno s gostima iz Bebrine, pogodak Nižića bio je dovoljan tek za bod kojega je pak gostima donio Ferić svojim pogotkom.

MV Croatia i Posavac bez pogodaka, a kolo remija i to rezultatom 1:1 potvrđuju Zdenac i Podvinje kao i Tomica i Graničar. Gojević je bio strijelac za Tomicu, a Dubac za goste iz Klakara.

Slavonac BS je slavio kod imenjaka u Kobašu zahvaljujući pogocima Milolože 2, Sekića te autogolu suparnika.

sss

 

eeee

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.