/Domaćin Grčka stoji na putu našim reprezetativcima u osmini finala BRANITELJ NASLOVA NJEMAČKA SPAKIRALA KOFERE
hrvatska socca fb

Domaćin Grčka stoji na putu našim reprezetativcima u osmini finala BRANITELJ NASLOVA NJEMAČKA SPAKIRALA KOFERE

Poznati su svi parovi osmine finala Socca World Cupa, a među probranim se društvom našla i naša reprezentacija koja će imati posebno težak zadatak jer će s druge strane stajati domaćin Grčka.

Osim kvalitete na terenu, naši reprezentativci će imati i otegotnu okolnost u navijačima koji će jednodušno biti na strani domaćina koji će sigurno imati veliki motiv protiv Hrvatske za prolaz dalje.

No na kraju je mjerilo samo teren, a do sada su naši igrači pokazali da mogu i znaju, prošavši uspješno fazu aklimatizacije pa što natjecanje odmiče Hrvati igraju sve bolje.

Na licu mjesta neće biti previše naših navijača no imat ćemo priliku navijati barem pred malim ekranima jer se HNTV pobrinuo prenositi utakmicu večeras od 20 sati.

U izjednačenom i kvalitetnom natjecanju u knock out fazi nema mjesta za branitelja naslova reprezentaciju Njemačke ispred koje su se u skupini našli naši susjedi Mađarska i Slovenija.

Parovi osmine finala:

aaaa

Foto FB Socca Croatia

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.