/Dodijelili smo priznanja najboljima u prošloj sezoni MŽNL i osječke 1. ŽNL MARINU PAVLOVIĆU DVA TROFEJA
amidžić džanko

Dodijelili smo priznanja najboljima u prošloj sezoni MŽNL i osječke 1. ŽNL MARINU PAVLOVIĆU DVA TROFEJA

Proteklog smo tjedna  podijelili nagrade najboljim pojedincima prošle sezone u osječko baranjskoj 1. ŽNL i Međužupanijskoj ligi Slavonije i Baranje. Već ranije smo to učinili u požeško slavonskoj, a uskoro stižu nagrade i najboljima u brodsko posavskoj i vukovarsko srijemskoj županiji.

Podjelu u ove dvije lige možemo podjeliti u tri dijela, toliko svaka  liga i nosi nagrada. Dvije su završile u rukama sjajnog Marina Pavlovića, dvije su otišle u Mece a preostale dvije na Livanu i u Kinu. Dobro, ovo u Kinu shvatite uvjetno, njen osvajač je trenutno tamo, zaradio ju je u Županji.

Krenimo redom, Marin Pavlović prošle je sezone u dresu Vihora postigao 31 gol, 6 više od prvog pratitelja Zorana Šera, u glasanju za najboljeg igrača lige treneri i kapetani svih momčadi dali su mu dvostruko više glasova nego prvom pratitelju Denisu Pintariću tako da nitko ne može sumnjati u ovu odluku. Marin je pokupio sve što je mogao u MŽNL! Iako se nije dočepao titule prvaka Hrvoje Bušić je po izboru trenera proglašen najboljim, a vrlo brzo se pokazalo da kolege dobro znaju što biraju, prošlosezonski trener Graničara dobio je odličnu ponudu iz Kine gdje je i nastavio svoju karijeru,  ne sumnjamo da će biti vrlo uspješna. S obzirom na to, statuu koju je za nas dizajnirala tvrtka Laurea, a izradio Pismoreklam poslali smo Hrvojevoj obitelji.

marin pavlović

Već pomalo po običaju najbolji strijelac osječko baranjske 1. ŽNL bio je Vedran Nikšić, napadač Tomislava s Livane. Nakon one nevjerojatne sezone s više od 50 golova kada se za titulu najboljeg borio upravo s Pavlovićem, ovoga puta Nikšić je bio nešto nježniji, zaustavio se na 32 pogotka, ali je i to s obzirom na pauzu zbog ozljede impresivna brojka.

vedran nikšić

Kada rezimiramo ovo gore, 4 pojedinačne nagrade završile su u rukama onih koji se nisu okitili naslovom prvaka. Tu činjenicu popravio je dvojac iz Meca. Mario Amidžić i Josip Džanko uzeli su “kantu”, a kapetani i treneri momčadi izabrali su ih za najbolje pojedince lige. Mario Amidžić je vrlo uvjerljivo slavio, kolege su mu dodjelile točno 50% glasova, bio je daleko od Ivana Denića koji za sada ide njegovim stopama što se tiče rezultata na terenu, te Gorana Brkića. Popularni Amidža i u novoj sezoni pokazuje da je vrsni stručnjak, sutra ima krasnu priliku zasjesti na vrh Međužupanijske lige.

mario amidžić

Josip Džanko je nešto poput Luke Modrića. Najbolji nogometaš svijeta kao veznjak je srušio dominaciju Messija i portugalskog Ronalda, jer samo je jedan Ronaldo, a Josip je kao defanzivac slavio ispred najboljeg strijelca Nikšića. Svojim igrama je definitivno zaslužio ovu nagradu, a kao i Amidžić to potvrđuje  i u novoj sezoni gdje je obrana Radničkog s njim na čelu neprobojna, u 5 kola primili su samo 2 pogotka! Ukratko, možemo reći – nagrade su u pravim rukama!

josip džanko

Za kraj, zahvaljujemo se svim sudonicima izbora koji su dijelili svoje glasove, zahvaljujemo naravno i laureatima, a ovdje moramo još jednom posebno zahvaliti našim partnerima Laurei i Pismoreklamu. Komentar svih dobitnika bio je – prekrasne su!

Podijeli
  •  
  •  
  •