Doček Gromova nakon povijesnog uspjeha

Iako su curile posljednje minute dana i bližila se ponoć, to nije spriječilo veliki broj navijača i sugrađana do dođu pred sportsku dvoranu i na veličanstven način dočekaju Gromove koji su dan ranije u Danskoj ispisali povijest našičkog, slavonskog i hrvatskog rukometa. “Sačekuša” autobusu s igračima i članovima stručnog stožera pripremljena je u Gradcu Našičkom, gdje su Gromove dočekali vatrogasci i policija s upaljenim rotacijama i navijači s bakljama, koji su barem nakratko izvukli igrače van i zajedno zapjevali, a u autobus je svojim suigračima u zagrljaj poletio Moreno Car kojega uskoro očekujemo ponovno na terenu.

Oglas

Povorka predvođena policijom i vatrogascima, a u pratnji navijača u automobilima krenula je put dvorane gdje je Gromovima pripremljen fantastičan doček – bakljada, vatromet, tamburaši i nevjerojatno oduševljenje i podrška brojnih navijača, koji su došli pozdraviti i čestitati našičkim rukometašima na fenomenalnom uspjehu. U klupskom kafiću fešta je nastavljena uz pjesmu i prigodnu zakusku, a brojnim su se navijačima odazvali svi igrači i članovi stručnog stožera po redu. Pozdravne riječi vrlo su emotivno uputili kapetan Saša Barišić Jaman i predsjednik kluba Josip Ergović, a oduševljenje je izazvao i trener Branko Tamše, koji na koncu nije uspio doći do riječi od skandiranja i pjesme. Rukometašima NEXE-a na ovom veličanstvenom uspjehu čestitao je i našički gradonačelnik Krešimir Kašuba istkanuvši kako je RK NEXE najveći promotor Grada Našica te im poželio puno uspjeha u završnici sva tri natjecanja.

Oglas

Hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji sinoćnjeg dočeka, bilo je prekrasno i vrlo dirljivo. Igračima, trenerima i svim ljudima u klubu ovakva podrška strašno puno znači i kako je rekao kapetan Sale: OVO NIJE KRAJ!

Oglas

Izvor i velika fotogalerija na poveznici – Nexe