/Do 30.kolovoza možete kupiti ulaznice za finale Davis Cupa RUSIJA I ŠPANJOLSKA SU PROTIVNICI NAŠIH REPREZENTATIVACA
marin čilić hts

Do 30.kolovoza možete kupiti ulaznice za finale Davis Cupa RUSIJA I ŠPANJOLSKA SU PROTIVNICI NAŠIH REPREZENTATIVACA

Sve je bliže dan kada će hrvatska Davis Cup reprezentacija krenuti u obranu naslova, osvojenog prošle godine u Lilleu. Zato podsjećamo da se ulaznice za finale u Madridu za tzv. hrvatski sektor mogu kupiti do 30. kolovoza, a do tada vrijedi i popust od 10%. Hrvatska reprezentacija će nastup u Madridu početi u ponedjeljak 18. studenoga protiv Rusije (početak ne prije 17 sati), a drugi susret u skupini imat će dva dana poslije, također ne prije 17 sati, protiv Španjolske.

Cijene ulaznica su jednake za oba susreta, a ovise o kategoriji: premium je 350 eura, a slijede 60 eura za kategoriju 1, 45 eura za kategoriju 2, te 25 eura za kategoriju 3. Djeca od 8 do 12 godina plaćaju ulaz 15, a djeca od 6 do 7 godina 10 eura. Cijene uključuju PDV, ali ne i trošak naknade izdavanja, koji jeod 1,5 do 3,5 eura, ovisno o kategoriji. Sve su ulaznice numerirane. Karte za dio tribine na kojem će biti navijači naše reprezentacije mogu se kupiti samo preko Hrvatskog teniskog saveza. Ulaznice će preko HTS-a biti moguće kupiti i nakon 30. kolovoza, ali mjesta u tom sektoru više neće biti garantirana.

Telefonski broj za informacije je (01) 4830 756.

Foto HTS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.