Dino Šeremešić prozvao nogometaše Motičine

Motičinu će u ovoj sezoni voditi već treći stručnjak s klupe. Momčad je u sezonu poveo Davor Benotić koji je nakon nekoliko odigranih kola dao neopozivu ostavku i napustio Donju Motičinu, ekipu je preuzeo Robert Grnja. Grnja je Motičane vodio u drugoj polovini jesenskog dijela sezone, a ove je zime dobio poziv od Valpovke na koji se mladi stručnjak nije oglušio. Grnjinim je odlaskom mjesto trenera prve ekipe Motičine ostalo slobodno, a na vruću je stolicu sjeo Dino Šeremešić, također mladi trener. Šeremešić je  igračku karijeru proveo u Metalcu, Baranji Belje, Čemincu, Ivanovcu i Sparti.  Svoju je trenersku karijeru počeo je kao trener u omladinskom pogonu Sparte, a nakon toga u Čemincu i Metalcu.

Šeremešić je početkom tjedna prozvao nogometaše osječko-baranjskog županijskog prvoligaša. Motičina je jesen završila na 13. poziciji sa svega 16 osvojenih bodova. Sigurno je da takav rezultat ne može i ne smije zadovoljiti nikoga u Donjoj Motičini, pa je izvjesno kako Šeremešića očekuje naporan rad kako bi Vugore podigao za koje mjesto. U prvom će proljetnom kolu u Donjoj Motičini gostovati vrlo dobri kuševački Torpedo.

Oglas

Zajedno s upravom kluba radimo na dovođenju par igrača u znaku pojačanja za nadolazeću polusezonu. Očekivanja su kao i kod svakog trenera, što više osvojenih bodova i dobra atmosfera u svlačionici. Ciljevi su vrlo jasni, pripremiti dečke fizički, psihički  i taktički najbolje što je moguće te u pripremnom periodu vratit pobjednički duh u svlačionicu. Što se tiče navijača, nadam se da će nam biti puna podrška i 12.-ti igrač, pogotovo u svim domaćim utakmicama gdje namjeravamo zadržat sve bodove. Očekujem da uz njih u ovoj polusezoni Donja Moticina neće biti ugodna i lagana za nijednog protivnika. – za Sportalo je izjavio novi trener Motičine Dino Šeremešić.

Oglas

 

Oglas