Dinko Rosandić okupio Slobodnicu u novim izazovima MŽNL SB-PŽ!

NK Slobodnica se nakon sezone u kojoj je mirno osiguran ostanak, napokon okreće i novim izazovima MŽNL SB-PŽ! Ekipa pod vodstvom trenera Dinka Rosandića okupila se 17. srpnja, a ne sumnjamo da će i ove sezone “Zeleni” dati sve od sebe da zagorčaju život svima onima koje misle da će Slobodnica biti lak plijen.

Iako je prije posljednja tri kola protekle sezone mirisalo na nešto lošiji bodovni učinak, Slobodnica je u posljednja tri kola MŽNL sa maksimalnih devet bodova furioznim završetkom završila sezonu u kojoj je osiguran prvotno ostanak, a onda i konačno 11. mjesto na zavšetku sezone koju su okončali sa 20 bodova na kontu. Ponajviše to mogu zahvaliti uraganskom kraju sezone, gdje su slavili redom nad drugoplasiranim Tomislavom, u općinskom derbiju nad Mladosti iz Sibinja te za kraj i nad posljednjeplasiranom Budainkom.

Za komentar protekle polusezone zamolili smo stratega Slobodnice, gospodina Dinka Rosandića: “Prošlu polusezonu od kada sam došao u klub uspjeli su igrači,uprava i ja ostvariti zacrtani cilj a to je ostanak u ligi. Ambicije kluba u ovoj sezoni su da postanemo stabilni ligaš i u budućnosti da pokušamo afirmirati sto vise naših mladih i potentnih igrača.”

Što se tiče ulaznih transfera momčadi Slobodnice, roster je pojačan dolaskom Birtića, Meštrovića i Perkovića dok su klub u međuvremenu napustili Mišković i Čujić. No, očekuje se eventualni dolazak i još pokojeg pojačanja:

“Popunili smo roster igrača sa novim igračima kao sto su Birtić, Meštrović, Perković i tu još nismo stali pokušava se dovesti još koji igrač. Naši operativci Bazina i ostali ne posustaju te ćemo još sa tim i vise pokušati osvježiti ekipu.  Uz njih imamo igrače koji su se nametnuli ovo proljeće svojim radom i igrama a radi se o igračima od 18 godina a to su Aračić, Puškarić, Fligić i  Čeliković.  Što se tiče ostalih igrača treba izdvojiti Silvija Veliča koji nam daje probojnost i stalnu opasnost za protivnika i osobno mislim da je spreman za puno viši rang nego sto sada igra.

Nemojmo zaboraviti Vinkovića, Jozića, Bazinu, Matkovića, sve redom prekaljene igrače koji pomažu meni i mladim suigračima te dva odlična vratara Vukotića i Čujića koji je ujedno i napustio nas te otišao pojačati Slavonac iz Bukovlja. Novi operativac u klubu Ranko Maričević je već angažirao našega juniora Luku Maričevića pa smo tako i zatvorili to poglavlje o vratarima.”- prokomentirao je transfer period kluba iz Slobodnice strateg Dinko Rosandić.

Klub ima odlične uvjete za rad , naime uz glavni teren ima još i pomoćni sa rasvjetom te mali sa umjetnom travom te u sklopu svega i ugostiteljski objekt. Tereni su pogodni kako za  rad i razvoj igrača tako i za rekreativce koji mogu koristiti mali teren sa umjetnom travom.

“Kao novi operativac u klubu uz sponzore kluba Ivana Miškovića, Krešu Fligića,Bazinu i još puno ljudi oko kluba ističe se ime Ranko Maričević koji se ozbiljno prihvatio kluba i polako vraća staru slavu klubu kako on kaže treba vremena ali treba biti i uporan sve onda sjeda na svoje mjesto.” – zaključak je trenera Slobodnice.

Ekipi iz Slobodnice želimo puno sreće u postizanju klupskih ciljeva, a treneru puno uspjeha u radu uz što manje ozljeda i izostanaka!