Dinka Kulić i Katarina Pavičić prdvodile Mladost do finala

Slavonke Dinka Kulić s 20 i Katatrina Pavičić s 18 poena najučinkovitije kod gošći iz Doma odbojke, dok je kod Dinama Iva Deak s 7 poena bila najbolja kod domaćih. Kompletna statistika na strani aktualnih prvakinja mladostašica: 43 poena (prema 18 Dinama), 9 as servisa (1 Dinamo) i 9 blokova (5 Dinamo).

Oglas

Mladostašice će tako u finale koje kreće u četvrtak, i u kojem će igrati protiv Marine Kaštela koji su također s 3:0 (23, 20, 22) pobijedile gradske rivalke iz iste dvorane, ekipu Kaštela, kojim je pak za trijumf trebala 81 minuta.

Oglas

Andrea Kalman 13, te Elena Vukić i Bruna Botić s 12 poena nosile su Marinu Kaštela do pobjede i ulaska u finale prvenstva Hrvatske, dok je kod Kaštelanki Nika Stanović jedina dvocifrena sa 16 poena. Marina bolja u  broju poena (43 prema 35) i servisu (4 prema 3), a Kaštela u bloku (11 prema 6). Ipak, Kaštela su više griješile, čak 22 poena su poklonile Marini, dok su one u tom segmentu uprihodile tek 16 poena.

Oglas

Na kraju ipak veselje u obje ekipe, Marina Kaštela zbog ulaska u finale, a Kaštela zbog brončanih medalja koje im je odmah na terenu uručila Sandra Baturina, članica Upravnog odbora Hrvatskog odbojkaškog saveza.