/Dinamo zaustavio Grabovac! MEĐIMUREC IZNENADIO FAVORIZIRANI VARDAR!
bm

Dinamo zaustavio Grabovac! MEĐIMUREC IZNENADIO FAVORIZIRANI VARDAR!

U 15. kolu 2. ŽNL Beli Manastir vodeći Grabovac izgubio je od Dinama, a Međimurac je došao do druge uzastopne pobjede.

Dvoboju između Dinama i vodećeg Grabovca završio je rezultatom 2:0. U 13. minuti Aničić pogađa za vodstvo domaćih, te na poluvreme odlaze s rezultatom 1:0. U posljednjoj minuti utakmice iz kaznenog udarca bio je precizan Kuna za konačnih 2:0 za Dinamo te su se popeli na treće mjesto.

Nakon pobjede u prošlom kolu Međimurec je iznenadio favorite Vardarac te ih pobjedio rezultatom 1:2. U 37. minuti Gelić pogađa za vodstvo gostiju, a u 42. minuti iz kaznenog udarca Kuruc pogađa za izjednačenje te na odmor odlaze sa rezultatom 1:1. U 60. minuti Cerković pogađa za konačan rezultat 1:2 te Međimurec odnosi drugu uzastopnu pobjedu.

U poprilično nervoznoj utakmici između Radničkog i Šokadije konačni rezultat je 3:3. U 6. minuti utakmica je otvorena auto golom Pavrlišeka, a u 11. minuti gostujući igrač Olah pogađa, dok minutu nakon njega Piršl pogađa za 0:3  za Šokadiju. U 15., 51. i 87. minuti Pavrlišek ispravlja svoj auto gol, te je precizan sva tri puta na protivnička vrata. U 88. minuti Oreški je isključen zbog dva žuta kartona, a u 91. Suhina zbog vrijeđanja sudca. Vrlo zanjimljiva utakmica završila je izjednačenim rezultatom 3:3.

Utakmica između Mladosti i Poleta završila je rezultatom 2:0. U 43. minuti iz kaznenog udarca pogađa Katoi, te Mladost na odmor odlazi sa vodstvom od 1:0. Nakon odmora u 61. minuti Šanta pogađa za konačnih 2:0.

Susret između Bratstva i Šparte završio je rezultatom 2:1. Gosti su poveli u 19. minuti golom Đulinca, do izjednačenja dolazi u 40. minuti pogotkom Šujdović, na odmor odlaze s rezultatom 1:1. U 75. minuti domaći igrač Petović pogađa za konačni rezultat 2:1 i pojedu Bratstva.

U dvoboju između Belja i Columbusa 2005 rezultat je bio 4:4. Gosti su poveli u 20. minuti golom Varge, a domaćini odgovaraju nakon 2 minute pogotkom Gelemanovića. U 27. minuti Belje preuzima vodstvo pogotkom Božića, a nakon 6 minuta gosti izjednačuju pogotkom Terezija, te na poluvreme odlaze sa rezultatom 2:2. U 56. minuti gostujući igrač Kutina pogađa za 2:3, a minutu nakon njega za izjednačenje pogađa Piršl. U 74. opet je precizan Terezija te Columbus prelazi u vodstvo, Belje brzo odgovara minutu nakon toga pogotkom Morvai te utakmica završava konačnim rezultatom 4:4.

Posljednja utakmica 15. kola između Mladosti i Petlovca završila je rezultatom 1:2. U 4. minuti Mavrin pogađa za gostujuću ekipu te Petlovac odlazi na odmor rezultatom 0:1. U 47. minuti domaći izjednačavaju pogotkom Nada. Gosti golom Preksavec u 70. minuti prelaze u vodstvo, a u 71. minuti isključen je domaći igrač Vidović zbog napada na glavnog sudca. Te konačni rezulatat utakmice je 1:2 za Petlovac.

U 16. kolu 2. ŽNL Beli Manastir sastaju se ekipe Grabovca i Mladosti, Petlovca i Belja, Columbusa 2005 i Bratstva, Šparte i Mladosti, Poleta i Radničkog, Međimurca i Dinama te derbi kola između Šokadije i Vardarca.

bm15

Podijeli
  •  
  •  
  •