Dinamo Vidovci: Gotovo 2000€ za liječenje malog Roka!

Posljednjih tjedana maleni Roko Čaće digao je Požeštinu na noge, brojne se udruge i pojedinci uključuju u njegovu borbu za zdravlje koja je iznimno skupa.

Dubrovačko – slavonska obitelj Čaće živjela je jedan normalan život, Roko, Robi i Rea svojim su roditeljima bili čitav svijet, a onda se kao u noćnoj mori pojavila bolest koja je Roku ali i čitavoj obitelji promijenila život. Borba s teškom bolesti donijela je i druge životne probleme, a čitava zajednica pokazala je još jednom ogromno srce. Brojni su sportski klubovi u Požeštini skočili u pomoć, odvajali su od sebe da bi pomogli drugima, a posebno su se istaknuli u Vidovcima.

Nogometni klub Dinamo Vidovci – Dervišaga prikupio je gotovo 2000€ za malenog Roka, konkretno 1850€ što je doigra impresivan iznos, možda smo s novom valutom malo pogubili pojam pa ćemo se vratiti nikad prežaljenim kunama – 13 950kn! Veliko bravo za Dinamo i predsjednika mu Marinka Marića, ali jednako veliko bravo svim klubovima i svim pojedincima koji su se uključili u ovu priču, mi možemo samo pozvati sve da nastave s ovom akcijom sve dok Roko ne izvuče najveću moguću pobjedu!