Dinamo večeras protiv Villareala

Hrvatski prvak Dinamo dogurao je do osam najboljih u Europskoj ligi, a sljedeća prepreka Modrima je španjolski Villareal, sjajna momčad s kojima je Dinamo već igrao u ovom natjecanju pod vodstvom Vahida Halilhodžića i nakon slavlja u Maksimiru doživio poraz u uzvratu. Sada je na klupi Dinama Damir krznar, a evo kako je on govorio uoči ove utakmice:

Oglas

– U dobroj atmosferi čekamo Villarreal. Uživamo u tome što ćemo igrati četvrtfinale Europske lige. Ovo će biti novi test za naše sposobnosti, a vjerujem da možemo i protiv Villarreala, sastava koji traži respekt i koji je u odličnoj formi u svim natjecanjima gdje igra.

Oglas

– Više nas nitko ne gleda kao autsajdera i to nam donekle otežava situaciju. Villarreal je i dalje favorit, ali mi svoju šansu čekamo iz sjene. Iskreno, Dinamo će se djelomično prilagoditi Villarrealu. Pokušat ćemo im parirati u sredini, a posebno su opasni preko Pareja i Morena. Moramo biti strpljivi, a dodao bih da je sustav i plan teže pripremiti sada, nego li prije Tottenhama.

Oglas

O ozljedama u momčadi Krznar je rekao:

– Gavranović će vrlo teško konkurirati za dvoboj, a Petković je odradio samo dva puna treninga i nije na sto posto. Odlučit ćemo na dan utakmice hoće li igrati ili ne. Ako bude igrao onda je u pitanju zadnjih petnaestak minuta. Zoran Mamić? Čuli smo se, iznio sam mu nekoliko svojih ideja.