/Dinamo i Šipovac već pobjegli konkurenciji! HAT-TRICK BRILJANTNOG MEHEREKA!
nogomet-igraliste-drlak-josipovac

Dinamo i Šipovac već pobjegli konkurenciji! HAT-TRICK BRILJANTNOG MEHEREKA!

U 3. kolu Lige NS Našice pobjedničke ekipe su Vuka, Šipovac, Dinamo i Lug.

Utakmica između Vuke i Brezika završila je rezultatom 4:0. Odlično je odigrao Meherek koji je zabio tri gola u 26., 58. i 65. minuti, a jedan gol zabio je Francuzović u 77. minuti.

U dvoboju između Lađarske i Šipovca gosti su pobijedili rezultatom 0:3. Za gostujuću ekipu dva puta u strijelce upisao se Kasapović u 9. i 37. minuti, a jedan gol zabio je Kubala u 22. minuti iz kaznenog udarca.

Dinamo je svladalo Polet rezultatom 5:0. Za Dinamo su zabili dva gola Liović u 1. i 30. minuti i Nikica Kovačević u 35. i 43. minuti, a jedan gol zabio je Domagoj Kovačević u 10. minuti.

Susret između Luga i Martina završio je rezultatom 4:3. Za domaće dva pogotka zabio je Mataija u 43. i 80. minuti, a po jedan gol zabio je Semeš u 18. i Antolović u 87. minuti, a kod gostiju zabili su Matej Hajmiler u 14., Marko Hajmiler u 64. i Luka Hajmiler u 70. minuti.

U 4. kolu Lige NS Našice odigrat će se utakmice između Poleta i Luga, Brezika i Lađarske te Poganovaca i Mladosti, a derbi kola odigrat će se između Šipovca i Dinama.

LIGA NS 3. KOLO

Podijeli
  •  
  •  
  •