Dinamo pojačao imperativ Bijelo plavima

Jučerašnje slavlje Dinama u dvoboju protiv Istre ostavilo je nogometašima Osijeka samo jednu opciju uoči današnjeg ogleda protiv Hrvatskog dragovoljca – pobjedu.

Oglas

HNL ulazi u nikad uzbudljiviju završnicu, još uvijek nije isključena priča o četiri kandidata za naslov prvaka, ako danas Osijek i Rijeka osvoje po tri boda u dvobojima s ekipama koje su domaćini u Kranjčevićevoj – Dragovoljcem i Lokomotivom, a onda u srijedu Hajduk slavi protiv Dinama u zaostalom susretu 4. kola, eto nam ponovno situacije gdje četiri kluba pretendiraju na titulu. U slučaju da Hajduk ne zaustavi Dinamo, Modrima će jedini konkurent biti Osijek, pod uvjetom da danas izbori one teške, unaprijed upisane bodove protiv budućeg drugoligaša.

Oglas

Nekada se to čini kao isprazna fraza, ali ti bodovi na koje sigurno računaš, vrlo često ostanu nedostignuti. Sjetimo se samo Belupa na otvaranju proljeća, tko je tada davao nekakve značajnije šanse Zekiću i njegovoj momčadi? U ovom slučaju razlika u kvaliteti je ogromna, Osijek je daleko ispred Dragovoljca, no valja to maksimalnim pristupom potvrditi na terenu i onda čekati srijedu da bi se definirale startne pozicije za samu završnicu sezone.