Dinamo obranio naslov prvaka: Tolić i Bočkaj srušili Šibenik

Jedna od najboljih i najuzbudljivijih sezona HNL-a završena je kolo prije kraja trijumfom najuspješnijeg hrvatskog nogometnog kluba Dinama koji kolo prije kraja sezone ima 4 boda više od splitskog Hajduka koji nakon 10 godina osvaja naslov – viceprvaka.

Oglas

Sjajna atmosfera na Šubićevcu koji je još jednom pokazao da je zaista drugo lice Dalmacije, grad u kojem Dinamo ima puno navijača i u kojem su se Modri osjećali kao kod kuće. U završnici prvog poluvremena Dinamo je preko Marka Tolića došao do prednosti koju je u pobjedu u drugom poluvremenu fantastičnim golom iz slobodnog udarca pretvorio Petar Bočkaj.

Oglas

Dinamu je ovo 23. naslov prvaka čime je daleko najuspješniji klub od samostalnosti Lijepe naše. S obzirom na sve što se događalo kroz sezonu na izmaku, HNL je privukao veliku pažnju, nadamo se da će se nastaviti ovim putem i u sljedećoj u kojoj ponovno očekujemo četveroboj za naslov, ali nije isključeno da će se Dinamu, Hajduku, Osijeku i Rijeci priključiti još netko i dodatno začiniti ligu. Od prije je poznato da će “velika četvorka” u europske kvalifikacije, sada je jasno da će Dinamo u borbu za Ligu prvaka, a ostala trojka u boj za konferencijsku ligu.