Dinamo kao putokaz uoči Rijeke

Nogometaši Osijeka spremaju se za vrlo uzbudljiv nastavak sezone u kojem imaju velike planove, one najveće, osvajanje drugog velikog trofeja! Put do njega nije lak, kreće na Rujevici koja je tradicionalno vrlo neugodna za Bijelo plave, no popusta nema, to je 90 ili 120 minuta za koje se živi, iako će tribine biti prazne, motiv Kuleševićeve momčadi mora biti maksimalan.

Oglas

Uz želju zbog same činjenice da igraju polufinale Kupa, tu je i ona prirodna želja koja se mora probuditi u svakom sportašu zbog ovolikog izbivanja s terena, odnosno pravih utakmica. Da bi vidjeli gdje su u ovom trenutku nogometaši Osijeka će sljedećeg petka na Maksimiru odigrati pripremni dvoboj protiv najbolje hrvatske momčadi koja je cilj i u prvenstvu, odnosno cilj je biti prvi iza nje, no u ovom trenutku prioritet je – Kup!

Oglas

– Sada kada su krenuli puni momčadski treninzi uviđamo koliko nam nedostaje samo igranje i utakmice. Nemamo pravu potvrdu koliko vrijedimo, vjerujemo kao i ostale momčadi, te će dvoboj protiv Dinama sigurno biti dobar putokaz. Imamo dobru momčad i nadamo se velikim rezultatima u nastavku sezone, rekao je trener osječke momčadi Ivica Kulešević.

Oglas

Utakmici protiv Dinama i provjeri vlastite snage iznimno se veseli i Alen Petrović, sportski direktor Osijeka.

– Ta je provjera idealna za nas. Dinamo je vrlo jak i moćan te boljeg suparnika na generalnoj probi od Dinama sigurno nismo mogli pronaći – rekao je Kulešević za HNTV.