Dinamo iz Trnave s novim rukovodstvom u nastavak natjecanja

S pripremama za nastavak sezone u đakovačkoj Segundi krenula je i momčad Dinama iz Trnave. Tijekom zimske pauze napravljene su određene promjene u rukovodstvu kluba. Nakon tri i pol godišnjeg predsjedanja na čelu trnavačkog Dinama odstupio je Zrinko Mikić. Na njegovu je poziciju došao dugogodišnji nogometaš Dinama, Marko Lovaković. Prethodni je predsjednik ostavio posloženu ekipu koja je jesen završila na četvrtom mjestu đakovačke 2. ŽNL. U 13 su odigranih kola Dinamovci osvojili 20 bodova, sa samo jednim manje od punitovačke Slavonije. Iza momčadi iz Trnave već su tri tjedna pripremnog perioda, a momci vrijedno treniraju na igralištu i u školskoj dvorani.

Oglas

Nakon četvrtog mjesta u jesenskom dijelu sezone, cilj Dinama ostaje i dalje biti momčad gornjeg doma lige te igrati napadački nogomet. Igrački kadar doživio je samo jednu promjenu, a to je odlazak, odnosno povratak Jakova Benića u Perkovce. Dolazaka za sada nije bilo, međutim, u klubu vjeruju u postojeći igrački kadar kojeg čine od iskusni, mladi i potentni igrači. Srž momčadi čine provjereni domaći igrači, a uz njih, u klubu su i pojedini nogometaši koji su prošli školu nogometa Đakovo Croatie.

Oglas

Do sada su Dinamovci odigrali dvije prijateljske utakmice i zabilježili dvije pobjede, a protivnik je u obje utakmice bio Velebit iz Potnjana. U Potnjanima je momčad Dinama slavila rezultatom 4:0, a tjedan dana kasnije u Trnavi 2:1. Za vikend ih očekuje nova utakmica s Mladosti iz Divoševaca, s kojima će Trnavčani igrati i generalka 06. ožujka u Trnavi.
Svi se u klubu nadaju nastavku vrlo dobrih igara iz jesenskog dijela, te zadržavanju u top 5 lige. U prvom kolu u Trnavu stiže najteži mogući protivnik, jesenski prvak Dračice koji još uvijek nema prvenstveni poraz. Trnavčani se sigurno neće predati, a želja svih je s pobjedom ući u nastavak i tako srušiti jesenskog prvaka.

Oglas