Dinamo i Brezik rutinskim pobjedama zaključili 21. kolo

Proteklog vikenda odigrano je 21. kolo Nogometnog središta Našice u kojem su Lađanska, Brezik i Martin upisali domaće pobjede, a Dinamo je jedini slavio u gostima. Utakmice između Luga i Poganovaca te Kapelne i Kućanaca odigrane su neodlučenim rezultatima.

Dinamo je na gostovanju u Bokšiću kod Poleta upisao visoku pobjedu od 2:7. Kao i prošlo kolo Kovačevići su vodili glavnu riječ na terenu, sami su pobijedili protivnike iz Bokšića. Nikica je pogađao protivničku mrežu četiri puta, a Domagoj tri, što je bilo dovoljno za uvjerljivo slavlje. Prvoplasirani Brezik nastavlja s pobjedama i u ovom kolu, slavili su protiv Svetog Đurađa uvjerljivim rezultatom od 5-1. Mario Jusup načeo je goste na samom otvaranju susreta, Ivan Pelin je povisio na dvostruku prednost do kraja prvog dijela, a u drugom dijelu su Vlatko Zlosa, Luka Batrac i Matko Dorić dovršili posao.

Martin i Vuka su odigrali jednu dobru i čvrstu utakmicu sa dosta nadigravanja i prigoda, u kojoj je Martin tek sredinom drugog dijela uspio slomiti otpor odlične momčadi Vuke i ostaviti nova tri boda na svom terenu koji je ove polusezone nepobjediv. Danijel Žiška donio je prednost svojoj momčadi u 63. minuti, a Marko Hajmiler je u 76. minuti pogodio za potvrdu pobjede.

Kapelna i Kućanci su odigrali jednu mirnu dinamičnu utakmicu nakon koje su na kraju podijelili bodove, konačan rezultat bio je 1-1. Zdravko Jugović donio je prednost domaćinu minutu prije kraja prvog dijela, a Ivan Miličić je poravnao rezultat 15-ak minuta prije kraja susreta. Lug i Poganovci su odigrali utakmicu bez pogodaka. Lađanska je na svom terenu nakon prekida utakmice dobila automatski 3 boda nakon što je Mladost napustila teren nakon kratkog vremena.