/Dinamo u četvrtak igra još jednu povijesnu utakmicu MAKSIMIR JE RASPRODAN U REKORDNOM ROKU
dinamo viktorija plzen 2019 00002

Dinamo u četvrtak igra još jednu povijesnu utakmicu MAKSIMIR JE RASPRODAN U REKORDNOM ROKU

Momčad zagrebačkog Dinama je pred još jednom povijesnom utakmicom, naravno u Europskoj ligi jer je ona domaća odavno odlučena. Na rasprodani Maksimir u četvrtak stiže moćna portugalska Benfica koja je proteklog vikenda preuzela vrh njihovog prvenstva pobjedom nad Portom. S obzirom da će kao i na sve velike Dinamove utakmice put Zagreba i modra vojska iz Slavonije prenosimo klupsko priopćenje za navijače:

– GNK Dinamo će otvoriti vrata stadiona već u 16.30, kako bi navijači na vrijeme zauzeli svoje pozicije. Kao što znate, naš klub je u ovoj sezoni redovito kažnjavan zbog neprohodnih prolaza, pa molimo sve posjetitelje na stadionu Maksimir da zauzmu svoja mjesta sukladno brojevima koje imaju na ulaznicama.

Do početka utakmice pripremili smo zanimljiv program za gledatelje, od koncerta renomiranih glazbenih izvođača (Sanja, Zec i Marinko pjevaju hitove Novih fosila, Zaprešić boysi, grupa Connect) pa do fan zona unutar samog stadiona (tribine Zapad i Istok). Isto tako, u pripremi je još nekoliko iznenađenja, od koreografije na tribini Istok do nagradnih igra, razgovora s legendama kluba i aktualnim igračima…

Molimo sve naše navijače da u što većem broju koriste sredstva javnog prijevoza, jer zbog pomanjkanja parkinga nismo u mogućnosti udovoljiti svim zainteresiranima za parking mjesta. Upravo zbog toga, GNK Dinamo je u suradnji s taxi Cammeom osigurao popust od 20 psto na sve vožnje do Maksimira od 17 sati.

GNK Dinamo još jednom ponavlja kako zajedničkom odlukom policije i kluba, Benfica nije dobila suglasnost za prodaju ulaznica hrvatskim državljanima za gostujući sektor stadiona Maksimir. Na utakmici se očekuje velik broj navijača Benfice koji će biti smješteni na tribini Jug, a koji će prethodno morati proći kroz sigurnosni pregled na ulazu u stadion.

Sve ulaznice su personalizirane te će se uspoređivati imena na ulaznicama s podacima iz osobih dokumenata.

Podijeli
  •  
  •  
  •