Dinamo Četekovac krenuo u novi pohod u 1.ŽNL VPŽ!

Malo mjesto sa oko 150 stanovnika Četekovac dom je županijskog ligaša NK Dinamo koje je usprkos jezovitom stradanju nakon Domovinskog rata ponovno formirao fantastičnu radnu sredinu i čija tradicija se njeguje do danas. Za dojmove iz ponosnog Četekovca zamolili smo upravu kluba NK Dinamo, koja je s nama podijelila dojmove ususret nadolazećoj sezoni.

Oglas

NK Dinamo iz Četekovca nakon uspješne sezone u 1.ŽNL VPŽ na kojoj su završili na izvrsnom šestom mjestu, ponovno su se okupili pred novu sezonu koja sa sobom donosi nove izazove.

Oglas

O igračkom kadru i treninzima: “Treniranje nam je najveći problem imamo tri vojnika u ekipi koji su na terenu pa ne mogu trenirati dosta se i poljoprivredom bavi neki rade i u smjenama proljetni dio što odradimo u dvorani u mikleušu prvi drugi i treći mjesec to nam je sve sad još nismo počeli sa treningom dosta igrača je na moru”- Ivica Dorinka, tajnik NK Dinamo Četekovac

Oglas

Ovaj vikend momčad iz Četekovca odradila je gostovanje u susjednim Čeralijama na memorijalnom turniru, dok su idući vikend gosti u Miljevcima. Nakon toga, 7. kolovoza je memorijalni turnir Stjepan Mlakar. Generalka je zakazana za 14.8 u Miljevcima kod tamošnje Mladosti.

Trenutno najveće ime u klubu je sigurno Antun Dunković internacionalac koji je između ostalog igrao i prvu belgijsku ligu te usprkos činjenici što ima 40 godina još uvijek je jedan od ponajboljih igrača lige te će zasigurno biti bitan kotačić Dinama u ovoj sezoni.

Što se tiče prijelaznog roka cilj kluba je sačuvati roster na okupu. Zasad je klub jedino napustio šesnaestogodišnji Leon Kokoška, dok je Dinamo pojačao svojim dolaskom Andrej Puškadija koji dolazi iz Mladosti Čađavica. Ciljevi kluba su i dalje isti- pokušati osigurati ostanak u ligi prije zadnjih kola s obzirom bi ova sezona s obzirom na pojačanja određenih klubova mogla biti itekako zatjevna.

Sam klub osnovan je 1975. godine te je boravio u najnižim ligama sve do sezone 2011/12 kada osvajaju 3 ŽNL istok i ulaze u jedinstvenu 2 ŽNL,  a nakon što su se odvojile 2.žnl istok i zapad osvojili su 2. ŽNL istok te tako ulaze u 1.ŽNL, čiji su i danas član već sedam godina. Mi im od srca želimo sve najbolje i još mnogo godina uspješne tradicije igranja nogometa u Četekovcu.