Diljevci počeli s pripremama

U nedjelju, 16. siječnja, s pripremama za proljetni dio sezone počeli su nogometaši Dilja. Trener Dejan Pavličić je na Dilju okupio svoje prvotimce i poveo ih na prvi ovogodišnji trening. Pavličić je momčad upoznao s planom priprema i pripremnih utakmica. Srž ove ekipe koju čine kapetan Kelava, Ilić, Radić, Raguž, Banovac, Stanić, Bošnjak i Terzić jako se dobro poznaje s trenerom Pavličićem, s kojim iz godine u godinu postižu hvalevrijedne uspjehe i rezultate. Klupske ambicije i dalje ostaju iste, a to je sami vrh ljestvice i borba za ulazak u viši rang.

Oglas

Diljevci će se pripremati za nastavak kroz pripremni period od 6 tjedana. U tom ih razdoblju očekuje dogovorenih pet prijateljskih utakmica. Protivnici vinkovačke momčadi biti će: Nosteria, Hašk, Tomislav iz Cerne, Frankopan R-A i Vuteks Sloga.

Oglas

Diljeva je rubrika odlasci/dolasci ostala prazna. Momčad nije napustio nitko od igrača, ostaju kompletni i s istim ciljem kao i ljetos. Pavličić, kao i obično, ne odbacuje mogućnost priključivanja nekoga od juniora prvoj ekipi. U klubu ističu da je to i bit njihove škole nogometa koja je jedna od najprepoznatljivijih u istočnom djelu Hrvatske, a koja broji više od 200 igrača i igračica. Doznajemo kako je ipak moguć dolazak jednog do dva pojačanja u narednim danima. Najveća ovozimska pojačanja Dilja ostaju novi klupski autobus, Mercedes Sprinter od 20 sjedala i nova sportska oprema za sve igrače i igračice, pa tako i za seniorsku momčad.

Oglas

Početak nove sezone zakazan je za 27. veljače, a Dilj će u prvom kolu proljetnog dijela odmah na veliki derbi koji se igra u Jarmini gdje ih očekuje jesenski prvak kojeg su svladali jesenas na svom Dilju. Trenutno se Pavličićeva momčad nalazi na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice s 35 osvojenih bodova, 8 manje od vodećih Borinaca. U klubu se nadaju i vjeruju da će nakon prvog proljetnog kola ta razlika biti -5.