/Dilj jedini do bodova, ostali remizirali MEĐUŽUPANIJSKA LIGA OSIJEK - VINKOVCI
IMG_4301

Dilj jedini do bodova, ostali remizirali MEĐUŽUPANIJSKA LIGA OSIJEK - VINKOVCI

Odigrano je 4 utakmice 7.kola MŽNL Osijek-Vinkovci, ostale se igraju sutra u istom terminu.
Dilj bolji od Olimpije, Radnički Mece i Borac golijadom ali ipak podjelom bodova, Radnički i Mladost bez golova, i u derbiju kola Valpovka i Otok okončali susret remijem.

Županja               NK Radnički – Mladost (ĐS)   0:0

Prvo poluvrijeme gosti su nas iznenadili čvrstinom, agresivnošću, u tom segmentu su bili bolji, natrčali su nas, iako nije bilo nekih izraženih situacija. Drugo poluvrijeme uspjeli smo se konsolidirati i uspjeli smo izjednačiti odnos snaga na terenu, malo smo podigli dinamiku i agresiju, donijelo nam je jedanaesterac koji smo nažalost promašili, poslije smo imali još jednu prigodu za pogodak, isto smo promašili, gosti su pred kraj imali izglednu situaciju koji na našu sreću na kraju nisu zabili, utakmica je bila prava prvenstvena. Kad se sve oduzme i doda mislim da je rezultat realan – Andrija Besek, Radnički.

Odigrali smo danas tvrdu i čvrstu utakmicu protiv vrlo respektabilnog domaćina iz Županje. Imali smo svoje prilike, od nekih i mrtve šanse, nismo ih uspjeli iskoristiti da bi osvojili tri boda na ovom gostovanju. S druge strane, gosti su promašili jedanaesterac tako da s te strane možemo biti zadovoljni i ovim osvojenim bodom. Četiri smo kola neporaženi, idemo iz kola u kolo, dati ćemo sve od sebe da i u idućim utakmicama nastavimo ovaj pozitivan niz. Korektnom domaćinu želim sve najbolje u nastavku natjecanja – Ivan Denić, Mladost.

123

 

Valpovo               Valpovka – Otok  1:1    

Mogu reći da je jedna prava prvenstvena utakmica, gost odličan, mi 2/3 utakmice na nivou, bili opasniji, vodili 1:0, drugo poluvrijeme nakon jedne greške gosti se vraćaju u život i izjednačavaju, mogu reći da su bili i bolji, što se tiće šansi podjednako, mislim da je rezultat realan. Čestitam i mojim i gostujućim dečkima na jednoj pravoj i prvenstvenoj utakmici. Okrećemo se sljedećoj utakmici – Goran Brkić, Valpovka.

Prvo poluvrijeme smo imali jedno dvije gol šanse mrtve, da bi jednu skinili sa crte, pred kraj poluvremena smo primili taj gol, na poluvremenu smo se malo drugačije postavili, imali smo puno šansi, zabili za 1:1, bili smo bolji nego prvo poluvrijeme ali nismo uspjeli još zabit. Domaćin fer i korektna ekipa. Šta da kažem osim da žalim za ovim prilikama što nismo zabili, šta je tu je, ostajemo prvi, idemo dalje, okrećemo se derbiju protiv Dilja – Ivica Cvitkušić, Otok.

124

Vinkovci              Dilj – Olimpija   1:0

Vidjelo se da obadvijema ekipama nedostajalo po 4-5 standarnih igrača što je utjecalo na ritam utakmice i mislim da nismo ni mi a ni gost pokazali da zaslužujemo ovaj rang. Međutim mislim da smo iskoristili tu grešku vratara i za taj jedan gol zasluženo pobjedili – Dejan Pavličić, Dilj.

Utakmica u kojoj smo dobro napatili domacina i mislim zasluzili Remi.Domacina smo ponovno darivali za vodstvo koje je obranio do kraja utakmice i zasluzeno slavio – Franjo Pranjić, Olimpija.

125

 

Mece    HNK “Radnički” /Me/ – NK “Borac”   3:3

Odigrali smo prvo poluvrijeme dobro, imali smo igrača više, dominirali, drugo poluvrijeme smo stali tako da je protivnik iskoristio svoje šanse. Čestitam svim sudionicima ove utakmice – Mario Amidžić, Radnički Mece.

Evo i sretni smo i tužni smo, kako je krenulo da nam je netko rekao na poluvremenu da uzmemo bod uzeli bi ga sa dvije ručke, a na kraju možda malo i žalimo jer smo se vratili i od 85. do 90. minute fulali 3 zicera da ne možeš promašiti. Ovo je nogomet i donosi takve situacije, stvarno jedna dobra utakmica u kojoj smo od 5.minute igrali sa crvenim kartonom, na poluvremenu gubimo 3:1, dogovorili smo se na poluvremenu, odlično igramo, uspijevamo doći do 3:3, tada oni dobivaju crveni karton, na kraju imamo tri šanse koje ne iskorištavamo. Čestitam dečkima na borbi i mislim da nam se polako sve vraća, bod je sigurno zaslužen i možemo žaliti što nismo uzeli sva tri – Saša Balatinac, Borac KV.

126

7 05.10.2019 15:30 Županja NK Radnički – Mladost (ĐS) 0:0
7 06.10.2019 15:30 Babina Greda Šokadija – NK “Darda” -:-
7 05.10.2019 15:30 Valpovo Valpovka – Otok 1:1
7 05.10.2019 15:30 Vinkovci Dilj – Olimpija 1:0
7 06.10.2019 15:30 Kuševac Torpedo – Borac -:-
7 06.10.2019 15:30 Jarmina Borinci – Zrinski -:-
7 06.10.2019 15:30 Komletinci Slavonac K – Višnjevac -:-
7 05.10.2019 15:30 Mece HNK “Radnički” /Me/ – NK “Borac” 3:3

 

dilj tablica

Podijeli
  •  
  •  
  •