Dilj je u finalu županijskog kupa

Dilj je slavljem nad Croatijom iz Bogdanovaca ostvario plasman u finale županijskog kupa gdje ga čeka Graničar, a obje će ekipe u bubanj pretkola nacionalnog kupa.

Oglas

KUP – Polufinale
NK DILJ- NK CROATIA 2:0

Oglas

Golovima Ivana Bošnjaka (10 min.) i Josipa Raguža (40 min.) pobijedio je domaćin ekipu NK Croatia i plasirao se u FINALE KUP-a VSŽ, a ujedno i stekao pravo nastupa u pretkolu Hrvatskog nogometnog KUP-a!

Oglas

Zaslužena pobjeda i čestitke igračima Dilja i treneru Dejanu Pavličiću na još jednom velikom uspjehu ove sjajne momčadi i kluba. Treba naglasiti da su dečki “krvavo” radili i trenirali proteklih 25 dana od početka priprema, da je odaziv na treninge bio odličan s prosjekom od 20-ak igrača pa ovi uspjesi sasvim sigurno nisu slučajni.

Treba čestitati i svima koji su sudjelovali u vrlo zahtjevnoj (zbog epidemiološke situacije s koronavirusom) organizaciji ove utakmice, a posebno ističemo članove Uprave kluba koji i dalje rade sjajan posao, nevjerojatan je entuzijazam, volja i motiv ove grupice od 10-ak ljudi koji vode klub, počevši od Predsjednika Šuška pa do svih ostalih.

Sjajan i odgovoran su posao odradile djevojke iz ženske selekcije: Anetta, Karla, Valentina i njihov trener Mendeš oko provođenja epidemioloških mjera na ulazu na stadion i popisivanju svih prisutnih na utakmici.

U Subotu 25.07.2020. za kraj ovoga natjecanja slijedi FINALE, koje se igra na Diljevom stadionu, a protivnik Crvenom stroju bit će odlična ekipa trećeligaša Graničara iz Županje.

Galeriju fotografija s ove utakmice pogledajte na poveznici :

Foto FB Dilj