Dilj i Graničar večeras za trofej

Večeras u 18 sati kreće zadnja utakmica županijskog kupa i to ona najbitnija – finalna. Do finala su dogurali domaćin Dilj i Graničar iz Županje pa ćemo tamo oko 20 sati saznati ime pobjednika i kluba koji će pospremiti pehar u vitrine.

Oglas

Bez obzira na razliku u rangu natjecanja Dilj ima jako dobru ekipu s prvoligaškim trenersko – igračkim štihom i svakako prednost domaćeg terena no Ilićeve trupe sigurno neće pasti pod pritisak, a sam teren garantira da će lopta ići po špagi što naravno odgovara i jednim i drugima zbog težnje nadigravanju.

Oglas

Podsjetimo da su oba finalista ostvarili pravo nastupa i u daljnjem tijeku natjecanja koji se sa županijskog prebacuje na nacionalnu razinu pa će i Vinkovčani i Županjci s nestrpljenjem iščekivati ždrijeb parova pretkola HNK-a.

Oglas

Kup ŽNS Vukovarsko-srijemskog – Finale

Finalna utakmica Kupa ŽNS-VS između NK Dilj Vinkovci – NK Graničar Županja odigrat će se u subotu, 25 . srpnja 2020 . na stadionu domaćina u Vinkovcima s početkom u 18 sati. Suci utakmice su: Nemanja Ostojić, Branimir Bradarić i Davor Vukelić