Deveto kolo Baranjske lige: Puni plijen za Luč i Croatiju, remi u Torjancima!

Odigrana su sva tri susreta devetog kola Baranjske lige! Luč je pokupio puni plijen u Kotlini svladavši Grozd s 2:4, dok je Croatia iz Branjin Vrha s 4:1 nadvisila Zmaj iz Zmajevca! U jedinom susretu bez pobjednika ali i golova bodove su podijelili Graničar iz Torjanaca i Radnički Mirkovac!

Oglas

Oglas

Graničar iz Torjanaca nakon dva uzastopna poraza povratak forme tražio je u susretu s Radničkim iz Mirkovca koji je u pet odigranih susreta obilježio tri pobjede i dva poraza. U susretu od iznimne rezultatske važnosti za obje ekipe nijedna ekipa nije uspjela postići pogodak pa su stvari u Torjancima završile kako su i počele, bez pogodaka, pa su tako u ovom kolu obje ekipe ostvarile po jedan bod.

Oglas

ŠNK Grozd iz Kotline nakon gostujućeg poraza u Zmajevcu 1:2 ugostio je NK Luč koji je u susret ušao s tri uzastopne pobjede i u njima obilježio gol razliku od čak 15:0! Josip Lozić kod gostiju bio je prvo ime susreta u pobjedi 2:4 obilježivši hat-trick, dok je četvrti pogodak Luča djelo Alojzija Adžamića. Ivan Il i Antonio Petrešev bili su precizni kod domaćina.

NK Croatia Branjin Vrh koja je u sedam odigranih utakmica uoči ovog kola skupila devet bodova ugostila je Zmaj iz Zmajevca koji je u susret ušao na krilima dvije uzastopne pobjede i deset bodova na kontu. Croatia je u ovom susretu slavila s 4:1, a pogotke za domaću momčad postigli su Vanja Milješić, Mato Lozančić, Vedran Dedić i Ante Mucić. Jedini strijelac za goste iz Zmajevca bio je Štefan Sekalec.

Slobodna momčad ovo kolo bio je Davor iz Branjine.