Deseto kolo Baranjske lige: Luč jesenski prvak, Radnički nadvisio Grozd,podjela bodova u Zmajevcu!

Odigrana su sva tri susreta desetog kola Baranjske lige! Luč je uz susret manje osigurao jesenski naslov slavljem nad Croatijom iz Branjin Vrha 3:0, Radnički je u Mirkovcu pretkraj slomio otpor Grozda iz Kotline, dok su bodove u zanimljivom susretu podijelili Zmaj i Davor!

Oglas

Oglas

Uoči ovog kola drugoplasirani Luč s petnaest bodova iz sedam susreta dobio je priliku da pobjedom postane jesenski prvak Baranjske lige u susretu s Croatijom iz Branjin Vrha koja je u osam prethodnih susreta obilježila učinak od četiri pobjede i četiri poraza. Luč je s 3:0 svladao Croatiju pogocima Josipa Lozića u 12.,Gorana Schmidta u 42. te Patrika Puškadije u 53. minuti susreta. Osim što su postali jesenski prvak, Luča još očekuje ogled s Radničkim u kojem će imati priliku povećati razliku pred izravnim konkurentima.

Oglas

Radnički iz Mirkovca nakon remija u Torjancima bez pogodaka te sa susretom manje ugostio je šestoplasirani Grozd iz Kotline koji je u osam susreta osvojio ukupno sedam bodova. Na stadionu Antun Plavec domaćini su dugo lomili goste iz Kotline, čak i imali neiskorišteni kazneni udarac, ali obrana Grozda pokleknula je tek u 85. minuti pogotkom Zorana Horvata , dok je Goran Đurić u 90. minuti u trku nadmudrio vratara gostiju i prekrasnim lobom završio priču u Mirkovcu za konačnih 2:0.

Zmaj iz Zmajevca s deset bodova ušao je u susret s Davorom iz Branjine koji je u sedam susreta uprihodio šest prvenstvenih bodova. Tomislav Strganac iz kaznenog udarca i Štefan Sekalec u 29. minuti doveli su Zmaj do lijepe prednosti  No, prvo je Petar Šagi u 43. minuti smanjio rezultat na 2:1, a konačnih 2:2 djelo je Roberta Dizdara u 55. minuti susreta.

Slobodna momčad ovog kola bio je Graničar iz Torjanaca koji je jesenski dio lige završio s učinkom od pet pobjeda, jednim neriješenim ishodom te dva poraza što mu je trenutno dovoljno za drugo mjesto prvenstvene ljestvice.