Deseto kolo 1. ŽNL BPŽ: Omladinac traži nastavak serije u Velikoj Kopanici, Vinogorac domaćin Croatiji iz Tisovca!

Za vikend je po rasporedu deseto kolo uzbuđenja u 1.ŽNL BPŽ! Lider Omladinac iz Starog Topolja gostuje u Velikoj Kopanici kod Posavine, Vinogorac je u nedjelju domaćin Croatiji dok će Slavonac Gunjavci/Drežnik nakon poraza u derbiju iskupljenje tražiti u susretu s Graničarem iz Slavonskog Šamca.

Oglas

Oglas

U derbiju subotnjeg programa Posavina iz Velike Kopanice nakon prošlotjednog poraza u Batrinu odmjerit će snage s liderom ljestvice Omladincem iz Starog Topolja koji je pobjedom u derbi susretu prošlog kola 2:0 nad Slavoncem došao do osme prvenstvene pobjede te s 25 bodova iz devet susreta predvodi ljestvicu 1.ŽNL.

Oglas

U subotnjem programu Budainka Kolonija koja nakon devet prvenstvenih kola ima učinak od sedam osvojenih bodova ugostit će Mladost iz Cernika koja je proteklo kolo na gostovanju uprihodila tri boda u susretu s NK Sapci.

Slaven iz Ljupine nakon prošlotjednog poraza s jedanaest bodova na kontu iskupljenje će tražiti u domaćem susretu s Amaterom s Jelasa koji je proteklo kolo slavio nad Slogom iz Jaruga rezultatom 3:1

U nedjeljnom dijelu programa drugoplasirani Vinogorac koji s 22 boda ulazi u susret desetog kola bit će domaćin Croatiji iz Tisovca koja je u prošlom kolu s 3:0 nadigrala Slaven iz Ljupine te tako došla do jedanaestog prvenstvenog boda.

Slavonac Gunjavci/Drežnik koji je porazom u prošlom susretu pao na treće mjesto prvenstvene ljestvice ugostit će u sklopu desetog kola Graničar iz Slavonskog Šamca koji uoči ovog kola drži deseto mjesto poretka s jedanaest prvenstvenih bodova.

Sloga iz Jaruga koja je uoči ovog kola ostala bez trenera te nakon poraza od Amatera prošlo kolo 3:1, ugostit će NK Batrinu koja na krilima prošlotjedne domaće 2:0 pobjede nad Posavinom ulazi u susret desetog kola.

NK Zvonimir s učinkom od četrnaest bodova iz devet susreta ugostit će u Donjoj Vrbi posljednjeplasiranu momčad NK Sapci koji na kontu iz devet prvenstvenih kola imaju jedan osvojeni bod.