Desetka Poganovaca, poraz Kućanaca, Lug snažno protiv Poleta

Odigrani su susreti 17. kola Lige NS Našice. Ovo kolo obilježila je ogromna pobjeda Poganovaca, kao i poraz prvoplasirane momčadi Kućanaca.

Oglas

Oglas

Mladost je na domaćem terenu ugostila Poganovce, a gosti su odigrali možda i najbolju utakmicu sezone u pobjedi 0:10. Hat-trickove za Poganovce postigli su Todorović i Stanivuković, dvostruki strijelac je bio Mrčela, a zabili su još Karin i Bulat.

Oglas

Zanimljivo je bilo u Kapelni, gdje je istoimeni domaćin svladao Slavoniju 4:3. Dvostruki strijelci za Kapelnu bili su Senković i Jugović, a precizni za Slavoniju su bili Anđić, Svrček i Rogulić.

Polet je na domaćem terenu dočekao Lug, a gosti su pokazali dobru formu pobjedom 1:6. Hat-trick Mihaljevića, Mataija, Ploher i Radošević su zabili za pobjedničke goste, dok je počasni pogodak za Polet zabio Pritišanac.

Hajduk je na domaćem terenu ugostio i svladao Dinamo Budimce 3:1. Poveli su gosti preko Kovačevića, a preokret i pobjedu domaćinima donijeli su Patača, Leich i Mudri.

Lađanska je u gostima kod Martina pobijedila 1:2. Vodstvo gostima donijeli su Bilić i Vučemilović, a jedini pogodak za domaćine zabio je Cvijetović.

Sveti Đurađ je u zanimljivom dvoboju svladao Vuku 3:2. Strijelci za domaćine bili su Plechinger, Vicić i Bočkinac, a pogotke za goste zabili su Gubić i Mesaroš.

Seljak je na domaćem terenu ugostio vodeće Kućance i svladao ih 3:2. Strijelci za vrijednu pobjedu domaćina bili su Glušac, Antolović i Martić, a pogoci Hetticha i Miličića nisu bili dovoljni za bod(ove) gostima.