Desetka Papuka, petarda Parobeka

Jučer je odigrana prva utakmice pretposljednjeg 25. kola Požeško slavonske 1. ŽNL u kojoj je Papuk do nogu potukao goste iz Sulkovaca.

Oglas

PAPUK – SULKOVCI 10:0

Oglas

Unatoč dobroj formi Sulkovaca posljednjih tjedana očekivala se pobjeda Papuka, no ovako efikasna ipak baš i ne. Nezaustavljiv je bio Željko Parobek koji je čak pet puta pogodio sulkovačku mrežu i stigao do 25 golova u sezoni čime dijeli 3. poziciju ljestvice ligaških strijelaca s Ivanom Buturcem. Osim Parobeka strijelci za Papuk bili su Jozo Jelić, Marijan Šubara, Ivan Mišić i dva puta mladi Mihael Matković – Grgić.

Oglas

– Danas su moji lavovi ušli ozbiljno u utakmicu i vidi se rezultat, bili smo premoćni nad Sulkovcima. Rad se uvijek isplati, u zadnje četiri utakmice imamo gol razliku 25:0! Danas smo igrali sa šest juniora tako da budućnost nije upitna, a ovim putem čestitam i našim pionirima na prvom mjestu i njihovom treneru Tomislavu Pavkoviću. Mi idemo u Vetovo proslaviti zacrtani cilj, još jednom sve čestitke mojim momcima – poručio je Dalibor Banović, trener Papuka.