Desetka Lile, četvorka Motičine

Duo Lila i Motičina i u trećem je kolu 2. ŽNL Nogometnog središta Našice upisao pobjede i sa po 9 bodova i dalje zajednički drže vrh prvenstvene ljestvice, posebno zvoni desetka Lile u Zoljanu.

Lila je do vrha napunila mrežu Zoljana koji je tako ostao na svoje tri ranije osvojena boda. Društvo s ribnjaka predvođeno Marijanom Prevolšekom koji je upisao hatrrick postiglo je čak 10 golova, osim njega strijelci su bili Fruk, Tomac, Ferčec, Kraljik i Vuzem, dok je počasni pogodak za domaćina koji je sat vremena igrao s igračem manje postigao Jakobek. Motičina je rutinski odradila posao u Jelisavcu slomivši otpor Vihora u drugom poluvremenu. Sloga je projurila kroz Klokočevce uvjerljivom 3:0 pobjedom, a uspješan je bio i Šipovac na gostovanju u Koški. Iskrica završava krug ekipa sa po 6 osvojenih bodova, oni su do drugog slavlje u novoj sezoni došli na svom terenu protiv Zagorca u utakmici sa 4 gola, ali i četiri crvena kartona.

Vrlo efikasnu utakmicu odigrali su Mladost i Željezničar, a bodovi su ostali domaćinu, po dva pogotka na utakmici postigle su sedmice, Malovčak za goste, a Štefančić za domaće. U Vukojevcima je odigran dvoboj imenjaa, a domaći Omladinac je očekivano slavio i ostavio društvo iz Nize bez bodova iako su prvi doći do prednosti.

SLAVONIJA – SLOGA 0:3

MLADOST – ŽELJEZNIČAR 5:3

SELJAK – ŠIPOVAC 2:4

ZOLJAN – LILA 1:10

OMLADINAC V. – OMLADINAC N. 3:1

ISKRICA – ZAGORAC 3:1

VIHOR II – MOTIČINA 0:4

%d blogeri kao ovaj: