/U Dervišagi odigran 11. Memorijalni malonogometni turnir za poginule i preminule branitelje VETERANI SLAVONIJE DO NASLOVA
DERVIŠAGA TURNIR

U Dervišagi odigran 11. Memorijalni malonogometni turnir za poginule i preminule branitelje VETERANI SLAVONIJE DO NASLOVA

DERVIŠAGA – U nedjelju, 04. 08. 2019. u Dervišagi je održan 11. Memorijalni malonogometni turnir za poginule i preminule branitelje “Dervišaga 2019” na kojem je nastupilo 8 ekipa. U finalu su se sastale dvije ekipe požeške Slavonije, a uspješniji su bili veterani koji su rezultatom 3:0 pobijedili juniore. Dva pogotka postigao je Krešimir Brkić, a jedan je dodao dugogodišnji kapetan Slavonije Krešimir Miškulin. 

Za juniore su nastupili Leon Gabrijel Januš, Thomas Krizmanić, Mateo Krsnik, Ronaldo Hodak, Patrick Pok, Emil Đakovic, Luka Mesić i Marko Jurić, a za pobjedničku veteranku ekipu koja se na turniru zvala TO Varelovac igrali su Krešimir Brkić, Krešimir Miškulin, Krunoslav Prpić, Nevio Berdi, Ninoslav Parmaković, Mišo Hodak i Dalibor Dvoraček koji je proglašen i za najbojleg vratara turnira.

Treće mjesto osvojila je ekipa Trgovina Banožić. Pehare i nagrade najboljim ekipama uručili su požeški gradonačelnik Darko Puljašić i njegov zamjenik Mario Pilon. 

Veterani Slavonije su svoju novčanu nagradu za prvo mjesto u visini od 2.000 kuna donirali klubu i kupili 10 novih lopti i majice za raspoznavanje koje će sigurno biti od velike koristi u svakodnevnom treningu i radu. Nakon malog nogometa veterani Slavonije će nakon nekoliko godina stanke od jeseni ponovno nastupati i na velikom terenu, a prva utakmica bit će odigrana u rujnu.

Foto PŠS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.