Derbi u Tuhovcu, Novi Marof protiv Poleta traži povratak na pobjedničke staze

Šesto kolo Elitne lige Varaždin ovog je vikenda pred nama. Nakon pet odigranih kola, na prvom mjestu je Polet Tuhovec, a odmah iza njega se našao Jalžabet s utakmicom manje i bodom zaostatka.

Oglas

Upravo će ove dvije momčad u šestom kolu nastupiti jedna protiv druge. Tuhovec na svom terenu dočekuje Jalžabet. Obje momčadi igraju sjajno te iz utakmice u utakmicu pokazuju da su glavni pretendenti za naslov, uz Bednju. Prema pruženim igrama, očekuje nas jedna napeta utakmica, dostojna svakog derbija.

Oglas

Njihov prvi pratitelj Bednja odlazi u Jalžabet na noge Razvitku. Domaćini još nisu osvojili bod u prvenstvu pa ovo na papiru izgleda kao jedan lagan zadatak za goste. Međutim, ne smije se otpisati Razvitak jer vrlo lako se može dogoditi čudo, pogotovo kad jedna momčad podcijeni drugu.

Oglas

Novi Marof će nakon tri poraza zaredom na svom terenu pokušati doći do barem boda, ako ne i pobjede protiv Poleta iz Cestice. Kako stvari stoje, Polet se čini odlična ekipa koja će Novom Marofu poslužiti da se vrati na pobjedničke staze jer nakon pet kola i četiri odigrane utakmice ima samo jedan bod.

Mladost Margečan na svom terenu dočekuje Dubravku-Zagorac. Domaćini su pokazali odličnu igru na startu sezone, a pogotovo u prošlom kolu kad su nadoknadili velik zaostatak protiv Bednje i na kraju izvukli bod. Ne samo to, već su im dali dva gola s igračem manje, stoga Dubravka mora biti svjesna opasnosti koja ju čeka.

U preostalom susretu vikenda Budućnost na svom terenu dočekuje Ivančicu. Domaćini su u nešto lošijoj formi započeli prvenstvo, no to ne znači ništa ako ulove dobar dan i protiv Ivančice krenu s velikom dozom samopouzdanja.

Susreti se igraju tijekom današnjeg i nedjeljnog dana. Utakmice će započeti u 16:30 sati.