Derbi u Nuštru, lider otvara kolo u Drenovcima

Pred nama je još jedan vikend u kojemu će prvoligaši Vukovarsko – srijemske županije razdijeliti karte i probati odigrati partiju s pozitivnim ishodom. Kolo otvara domaćin u Drenovcima kojemu stiže najgori mogući gost u ovome trenutku. Lider stiže osokoljen pobjedom i posrtajima najbližih konkurenata. Novi trener Borca Željko Grgić će sa svojim momcima sigurno imati veliki motiv pokazati se u pravom svjetlu protiv najboljeg sastava lige. Domaći teren na Istrevu je velika prednost domaćina, a tom u prilog ide i pobjeda u prvom kolu protiv jesenskog viceprvaka iz Nuštra.

Oglas

Upravo će sastav Ivice Radoša igrati derbi kola koji je velika prilika za povratak među žive nakon dva uvodna posrtaja rezultatom 4:1. Dolazak zahuktale Slavonije je veliki izazov za ekipu Nosterije, ali pobjeda nad odličnim suparnikom diže moral i samopouzdanje na neslućene visine. Frankopanu stiže u goste Jadran iz Gunje i pobjeda bi također jako puno značila za podizanje atmosfere plemića nakon poraza u Starim Mikanovcima, a u slučaju kiksa lidera ponovo bi se otvorilo puno kombinacija u borbi za naslov. U Šiškovcima gostuje puno ozbiljnija Mladost koja osim dobrog dojma mora početi i pobjeđivati ukoliko misli i naredne sezone igrati u ovome društvu. Slavonac u Gradištu traži povratak jesenskim izdanjima kada su protivnici padali kao pokošeni odlazili kućama s puno pogodaka u mreži, a to svakako ne želi gost iz Bogdanovaca.

Oglas

Šokadija traži bodove za spas no protiv sve bolje Mitnice bit će to prilično teško ostvariti. Sinđelić također ima želju ostati u borbi za najviše pozicije, a za to prvenstveno valja svladati gosta iz Vrbanje. Miran i pomalo bezbrižan susret mogu odraditi u Iloku domaćin i gost iz Štitara. Jedini subotnji ogled je onaj u Drenovcima, ostali u drugačijoj satnici u nedjelju sa sat vremena manje spavanja jer nam slijedi pomicanje sata u noći na nedjelju.

Oglas

PRVA ŽNL VUKOVARSKO-SRIJEMSKA 2021./2022. – SLUŽBENE OSOBE

  1. kolo, subota, 26.3. i nedjelja, 27.3.2022. u 15:30/16:30 sati

R. br.

NATJECATELJSKI PAR

SUCI

DELEGAT

Drenovci, SUBOTA, 26.3.2022. u 15:30

OSTOJIĆ

1.

NK BORAC Drenovci

VUKELIĆ

ZDENKO KUSTURA

NK MLADOST Cerić

FEHIR

Nuštar,

DUMANČIĆ

2.

NK NOSTERIA Nuštar

NIKOLIĆ

MARKO PERIĆ

NK SLAVONIJA Soljani

DAMJANOVIĆ F.

Šiškovci,

MENĐUŠIĆ

3.

NK BUDUĆNOST Šiškovci

VRTARIĆ

IVAN BOŽIĆ

NK MLADOST Vođinci

SPAJIĆ

Gradište,

DRAGUN

4.

NK SLAVONAC Gradište

NOVIĆ

MARIJAN JANJIĆ

NK CROATIA Bogdanovci

ŠOKČEVIĆ

Vukovar,

ZRNO D

5.

HNK MITNICA Vukovar

PALIJAN

IVAN GRGIĆ

NK ŠOKADIJA Stari Mikanovci

SABO

Andrijaševci,

ROGULJIĆ

6.

NK FRANKOPAN Rokovci-Andrijaševci

MARKOVIĆ

KRUNOSLAV BOŽANOVIĆ

NK JADRAN Gunja

VIDEKOVIĆ

Trpinja,

DEŽIĆ

7.

NK SINĐELIĆ Trpinja

DAMJANOVIĆ M.

SLAVEN LUKADINOVIĆ

NK VRBANJA Vrbanja

ŠKROBO T.

Ilok,

ŠKROBO B.

8.

HNK FRUŠKOGORAC Ilok

BARNJAK

DAVOR PAJVANČIĆ

NK SLOGA Štitar

LOVRIĆ K.