Derbi u Beletincu, Polet i Novi Marof žele ostati maksimalni

Treće kolo Elitne lige Varaždin je pred nama i publika će moći uživati u fantastičnom i napetom vikendu punom dobrih dvoboja. U trećem kolu ovog puta će pauzu imati Razvitak.

Oglas

Derbi kola definitivno nas očekuje u Beletincu. Tamo će se susreti prošlosezonski prvak Bednja i Novi Marof. Gostujuća momčad respektira domaćina, no ne misli doći s bijelom zastavicom pred najbolju momčad lige. Bednja bi se pobjedom izborila na poziciju iznad Novog Marofa, dok oni žele ostati maksimalni i puni samopouzdanja.

Oglas

Još jedna maksimalna momčad u vidu Poleta iz Tuhovca gostuje u Ivancu kod Ivančice. Domaćin se s dva poraza u prva dva kola nije proslavio na otvaranju prvenstva, no gosti se neće opustiti jer znaju da je Ivančica kvalitetna ekipa. Dva poraza samo su zamaskirali ono što domaća ekipa ima u momčadi i vrlo lako se može dogoditi da uspon krene upravo protiv Poleta.

Oglas

Ni Budućnost se nije proslavila u prva dva kola, a pogotovo u prethodnom. Zato će protiv Mladosti Margečana tražiti iskupljenje i pranje ljage s vlastitog imidža. Gosti su dosad odigrali jednu utakmicu ove sezone jer su u prvom kolu pauzirali, no imaju pobjedu i tri boda više od budućeg domaćina.

U ostalim susretima dana sastaju se Jalžabet i Polet Cestica te Dubravka-Zagorac i Nedeljanec. Mečevi se igraju u subotu i nedjelju od 17:00 sati.