/Derbi u Sibinju, Svačić i Slavonac na gostovanjima 10. KOLO MŽNL SLAVONSKI BROD - POŽEGA
mladost sibinj fb

Derbi u Sibinju, Svačić i Slavonac na gostovanjima 10. KOLO MŽNL SLAVONSKI BROD - POŽEGA

Danas i sutra igra se 10. kolo Međužupanijske lige Brod – Požega u kojem se kao derbi izdvaja dvoboj Mladosti i Kuzmice, druge i četvrte momčadi lige. Subotnje utakmice igraju se s početkom u 15,00 sati, a nedjeljne u 14,00.

Vodeći Slavonac gostuje u Brodu kod Željezničara koji kako odmiče sezona igra sve bolje i bolje, vrlo težak ispit za Petrovića i njegovu momčad, no do sada su na gostovanjima pokazali odličnu formu. Željo na svom terenu još nije poražen pa je jasno da lidera čeka iznimno zahtjevna utakmica. Mladost dočekuje Kuzmicu koja se od požeških klubova predstavlja u najboljem izdanju. Pravi derbi u kojem je sve moguće, iako na svom terenu Mladost sigurno starta kao favorit, posebice jer gosti dolaze bez trojice suspendiranih što je vrlo teško nadoknaditi. Zanimljiv susret igrat će se i u Pakracu gdje je Hajduk domaćin Svačiću. Hajduk je vrlo promijenjive forme, Svačić uz poneko iskakanje iz ritma vrlo dobro gura i sigurno u Pakrac ne dolazi nastupiti nego pobjediti. A kako i Hajduk preferira istu, napadačku igru mogla bi to biti ljepotica kola.

U Požegi na Rekreaciji gostuje Kaptol. Nakon što je Požega sjajno krenula u sezonu a Kaptol užasno, sada su stvari izjednačene. Riječ je o izjednačenim momčadima, sva tri znaka su u igri, presudit će dobar dan pojedinaca na jednoj ili drugoj strani, prije svega Sadileka i Kahaneka koji su najjači aduti svojih trenera. U Oprisavcima gostuju Sikirevci koji su se definitivno probudili, dolaskom Labaka stvari su krenule na bolje, stigle su dobre igre a u prošlom kolu konačno i pobjeda. Zadrugar je u vrhu, po svemu sudeći je i kvalitetnija momčad no morat će biti na maksimumu ako si ne žele zagorčati život. Pobjedom bi Zadrugar stigao vrlo visoko, šteta bi bila propustiti ovakvu priliku na svom terenu.

Nakon prve pobjede Sikirevaca ponovno se aktivira borba za ostanak, a tu je najbliže posljednjem Jakšić koji je danas domaćin Omladincu. Na svom terenu Jakšić je odličan, čvrst i teško pobjediv. Omladinac je momčad koja bolje izgleda do sada, malo zabijaju ali i još manje primaju, nekako se čini da bi u tom smjeru mogla i ova utakmica, tvrdo, čvrsto i izjednačeno, ako netko povede bit će to velika prednost. Sutra u Donje Andrijevce putuje Lipik, Tomislavov susjed na ljestvici. Već sam podatak da su susjedi govori da je riječ o izjednačenim momčadima. Lipik je previše bodova prosuo na svom terenu za neki ozbiljniji učinak na ljestvici pa to mora popravljati na gostovanjima, a tu nije pretjerano uspješan. Tomislav je na svom terenu nepobjeđen, tri pobjede i dva remija u dosadašnjih 5 utakmica govore da su u ovom susretu popriličan favorit.

HAJDUK – SVAČIĆ

JAKŠIĆ – OMLADINAC

POŽEGA – KAPTOL

ZADRUGAR – SIKIREVCI

ŽELJEZNIČAR – SLAVONAC

TOMISLAV – LIPIK

MLADOST – KUZMICA

Podijeli
  •  
  •  
  •