Derbi kola u Belici, hendikepirani Draškovec dočekuje Bratstvo (SV)

Već u srijedu nas očekuju novi dvoboji u Međimurskoj Premier ligi. Ovaj tjedan svakako će biti naporan jer u sedam dana ekipe tri puta igraju. Treneri će pametno morati rotirati kako bi sačuvali svježinu u naredna dva kola.

Oglas

Oglas

Najzanimljiviji dvoboj 4. kola stiže nam u Belici. Dva najbolja tima lige sastaju se u istoimenom mjestu, a riječ je naravno o BSK-u i Nedelišću. BSK u ovaj dvoboj ulazi s dva boda manje od vodećih Nedeliščana, no velika prednost bit će obrana. Momčad Davora Piškora još uvijek nije primila gol u novoj sezoni.

Oglas

S druge strane travnjaka nalazit će se Nedelišće. Momčad Danijela Jageca je u prva tri kola ostvarila maksimalan broj bodova, uz devet postignutih i tek jedan primljeni pogodak. Veliko rivalstvo između ova dva tima odavno je poznato i zato tijekom sutrašnjeg dana ne očekujemo ništa manje uzbuđenja.

Desetkovani Draškovec na svom terenu dočekuje Bratstvo iz Savske Vesi. Momčad Ivana Habuša muku muči s kartonima i ozlijeđenim igračima, no prednost njihova je svakako domaći teren i Draškovčani koji će bodriti svoj tim s tribina. Bratstvo je u prošlom kolu došlo do prvog poraza u sezoni i to u gostima kod Graničara. Povratak na pobjedničke trake tražit će u novoj gostujućoj utakmici, no ne smiju olako ući u istu jer Draškovec itekako može iznenaditi.

U Gornjem Mihaljevcu sastaju se domaće Jedinstvo i gostujući Podturen. Domaćini će probati doći do prvih bodova u sezoni jer u prethodna tri kola upisati su same poraze. Na suprotnoj strani stajat će momčad Vjenceslava Hranilovića koja je u trećem kolu ostvarila svoju prvu pobjedu u ligi. Na tome neće stati i pokušat će iskoristiti loš niz domaćina kako bi ostvarili drugu pobjedu zaredom.

U Macincu se sastaju Centrometal i Mladost Sveta Marija. Svetomarčani su u prošlom kolu doživjeli prvi poraz u sezoni, no to ih nije previše pokolebalo. U ovaj susret ulaze kao favoriti jer trenutno se nalazi u puno boljoj formi od domaćina. Centrometal je u prva tri kola upisao tek bod, no nisu uspjeli postići pogodak, a primili su čak 10 golova. Domaćin će se morati itekako potruditi ako želi napraviti pomak s mrtve točke.

U ostalim susretima Sloga Štrigova dočekuje kotoripski Graničar, Mladost Komet ide na megdan Dinamo Palovcu, u Cirkovljanima se igra lokalni derbi između Galeba i Naprijeda, dok će u Dunjkovcu-Pretetincu snage odmjeriti Međimurec i Bratstvo (Ju). Sve utakmice igraju se od 17:00 sati.