Derbi dvaju Bratstva u Savskoj Vesi, vodeće Nedelišće odlazi u Draškovec

Ovog vikenda igra se peto kolo Međimurske Premier lige. Stanje nakon prve četiri runde je takvo da na vrhu prvo mjesto drži Nedelišće, a iza se nalazi Međimurec. Obje momčadi imaju po 10 bodova, no Nedelišćani ipak prednjače u gol razlici.

Oglas

Na začelju se nalaze četiri momčadi sa po tri boda Mladost Sveta Marija na 11., Mladost Komet na 12., Bratstvo (Ju) na 13. i Sloga Štrigova na 14. mjestu. Upravo će Jurovčani htjeti nastaviti pobjednički niz nakon što su u prošlom kolu svladali Svetomarčane.

Oglas

Nogometaši Marija Zaspana odlaze na megdan Bratstvu iz Savske Vesi. Domaćini se ne nalaze u bajnoj formi, onakvoj kakva ih je krasila prošle sezone u Međimurskoj Premier ligi.

Oglas

Vodeće Nedelišće odlazi u goste Draškovcu. Domaćini igraju vrlo dobro ove sezone i velika su prijetnja lideru. Gosti po atmosferi u ekipi djeluju nezaustavljivo, stoga neće biti iznenađenje ako na utakmici bilo nešto više golova nego je inače viđeno u ovim susretima.

Drugoplasirani Međimurec na svom terenu dočekuje Spartak iz Male Subotice. Gosti imaju priliku osvetiti se domaćinu za poraz u kupu. Ipak, domaćin igra pred svojim navijačima, trener Vručina hvali radnu etiku svojih momaka, stoga Spartak definitivno očekuje tvrd teren po kojem će im biti teško utrpati loptu u protivničku mrežu.

Sloga Štrigova na svom terenu dočekuje Podturen. Iako na tablici ove dvije ekipe dijeli samo bod, gosti su po igri ipak nekoliko koplja iznad domaćina. Napadački su nastrojeni i svaku utakmicu, osim protiv Dinama, ulaze s ciljem unošenja straha u protivničke noge. Što prije se gosti žele vratiti prošlosezonskoj formi, a Sloga je izvrsna šansa za taj početak niza.

Od ostalih susreta, Centrometal odlazi kod Svete Marije, Jedinstvo dočekuje BSK na svom terenu, a Mladost Komet gostuje u Palovcu kod Dinama. Utakmice se igraju u subotu i nedjelju s početkom od 16:00 sati.