/Derbi 9. kola u Bukovlju, Svačić kod Omladinca MEĐUŽUPANIJSKA LIGA SLAVONSKI BROD - POŽEGA
slavonac bukovlje omladinac gv

Derbi 9. kola u Bukovlju, Svačić kod Omladinca MEĐUŽUPANIJSKA LIGA SLAVONSKI BROD - POŽEGA

Međužupanijska liga Brod – Požega stigla je do devetog kola koje se igra sljedećeg vikenda. Tri dvoboja igraju se u subotu, a preostala četiri u nedjelju u 15:00 sati, izuzev Kuzmice gdje se igra u večernjem terminu u 16:30 sati.

Vodeći Svačić gostuje u Gornjoj Vrbi gdje ga čeka motiviran domaćin koji želi dokazati da vrijedi puno više od aktualnog osmog mjesta. Svačić je uhvatio kontinuitet, igra dobar i rezultatski efikasan nogomet. Napadački su najbolja momčad lige, defanzivno među boljima. Omladinac igra u skladu s položajem na tablici, promjenjivo, osrednje a sada ima i dva poraza u nizu pa je jasno koliko mu je ova utakmica bitna.  Slavonac koji je dugo držao vrh domaćin je Zadrugaru u derbiju kola i mora do bodova da bi imao priliku ponovno preuzeti tron. Zadrugar je sve samo ne lak protivnik, četvrta su momčad lige, eventualnim slavljem u Bukovlju stigao bi na bod iza Slavonca i uključio se u borbu za jesenski naslov. Mladost će ugostiti Hajduk i kao popriličan favorit čekati što će odigrati vodeći dvojac i nadati se skoku na vrh. Hajduk nikako da proigra kako se od njega očekuje, posebno u gostima gdje se jedino u Oprisavcima osladio bodovima.

Lipik je domaćin Željezničaru koji stiže desetkovan kartonima što bi trebalo uvelike olakšati posao Lipiku koji bi u svakom slučaju bio favorti jer gosti iz Broda na gostovanjima nemaju niti boda. Sikirevci su u Jakšiću bili blizu prvog boda, možda čak i prve pobjede, ali su na kraju ostali praznih ruku pa će prve bodove tražiti protiv Požege. Domaćin se definitivno pomalo budi pod novim trenerom pa Požežani nikako ne smiju olako shvatiti ovu utakmicu ako žele do novih bodova. U Kaptolu susjedski derbi, a ujedno i derbi začelja. I Kaptolu i Jakšiću potrebni su bodovi za bijeg iz još uvijek opasne zone. Uvijek zanimljive utakmice, ali i prosjek golova na utakmicama Kaptola jamče jednu zanimljivu utakmicu. Kuzmica je domaćin Tomislavu koji dolazi bez prvog vratara, ali i domaćin nema dva vrlo bitna igrača zbog kartona. Kuzmica je mjerna jedinica za oscilacije i puno toga će ovisiti o njihovom raspoloženju.

KUZMICA – TOMISLAV

LIPIK – ŽELJEZNIČAR

SLAVONAC – ZADRUGAR

MLADOST – HAJDUK

SIKIREVCI – POŽEGA

KAPTOL – JAKŠIĆ

OMLADINAC – SVAČIĆ

Podijeli
  •  
  •  
  •