Dejan Pavličić od danas radi u Cibaliji

HNK Cibalia Vinkovci je danas službeno objavio kako je Dejan Pavličić imenovan za poziciju pomoćnog sportskog direktora za Školu nogometa.

Oglas

Pavličić je u nebeskoplavom dresu proveo dugi niz godina, a proteklih osam godina proveo je na trenerskoj poziciji u vinkovačkom Dilju s kojim je ostvario brojne uspjehe.

Oglas

Tako će Cibalia dobiti veliko pojačanje koje će biti od velike pomoći kako bi se stvorio novi organizacijski ustroj te novi plan individualnog rada s mladim igračima, a svakako da će popularni Dejo biti od velike pomoći zbog svog dugogodišnjeg trenerskog rada u Dilju, u kojemu je radio i s mladim igračima.

Oglas

Nakon razgovora sa sportskim direktorom, dogovorili smo se da radim skautski posao. Moj će zadatak biti pronaći i na vrijeme evidentirati talente u našoj školi nogometa, s kojima će klub, naravno na moju preporuku, potpisati stipendijske ugovore. Uz skutski posao, odrađivat ću i individualne treninge s tim istim igračima 2-3 puta tjedno. Veselim se novom izazovu, nešto je drugačiji od posla koji sam do sada radio, pa vjerujem kako me očekuju nova uzbuđenja. – za Sportalo je rekao Dejan Pavličić, novi član u upravljačkoj strukturi Cibalie.

Nije to jedina vijest koja danas pristiže iz Genscherove 10b. Naime, iz kluba su objavili kako će novo pojačanje za iduću sezonu na lijevoj strani obrane biti povratnik Dario Rugašević.