Davor Rupnik: “Za nama je vrlo uspješna sezona u kojoj smo ispunili cilj”

Uz mali poguranac Vukovara Belišće je izborilo plasman u jedinstvenu 3. HNL što je i postavljeno kao prvi i osnovni cilj kluba uoči početka sezone.

Oglas

Kada su se slegli dojmovi kontaktirali smo najuspješnijeg slavonskog trenera Davora Rupnika koji je čak šest puta osvajao 3. HNL Istok da nam da kratak rezime sezone.

Oglas

– Ja sam iznimno zadovoljan odrađenim u protekloj sezoni, ostvarili smo cilj i plasirali se u jedinstvenu ligu, doveli smo Hajduk u kupu u Belišće i nakon valjda više od 20 godina imali preko 3000 gledatelja na stadionu, u Juriću smo stvorili prvoligaškog igrača, još su dvojica na najboljem putu da to postanu i mislim da su to sve razlozi za zadovoljstvo učinjenim. Ovim putem se od srca zahvaljujem svima koji su sudjelovali u tom uspjehu, prvenstveno igračima a onda i upravi, Gradu, našim navijačima i mom stožeru, svi smo dali svoj obol i na kraju imamo pravo samo na zadovoljstvo iako smo ponekad tokom sezone imali i rezultate kojima nismo bili zadovoljni. Kad se podvuče crta ovo je bila jako dobra sezona za nas – rekao nam je Davor Rupnik.

Oglas

S obzirom da je sezona i vrijeme kad se svode računi ali i rade planovi za novu, moramo pitati i kakvi su Vaši osobni planovi za novu sezonu, nastavljate li u Belišću i u novom, jačem rangu natjecanja?

– Vidjet ćemo, imam više opcija, moramo prvo sjesti i vidjeti kakvi su planovi i kakve su mogućnosti Belišća u novoj sezoni. Činjenica je da je to liga koja zahtjeva više angažmana, ne bih ništa posebno po tom pitanju ni komentirao dok ne obavim razgovore s vodstvom kluba – zaključio je Rupnik za Sportalo.