Davor Rupnik ostaje na klupi Belišća u novoj sezoni

Iako je bilo zanimanja i sa drugih adresa, danas je potvrđeno da će Davor Rupnik voditi nogometaše Belišća i u novoj sezoni kada će nastupati ponovno u 3. HNL, samo sada na nacionalnoj razini.

Oglas

Belišće će u novu sezonu s istim stručnjakom na klupi, ali u prilično novom ruhu na terenu, ono što je sigurno je da klub napuštaju kapetan Marin Stanić i pouzdani Stjepan Salapić, vrlo je izvjestan i odlazak Tonija Vinogradca koji još nije dogovorio s novim klubom ali ima nekoliko vrlo kvalitetnih ponuda s viših, pa i inozemnih destinacija.

Oglas

– Danas smo dogovorili nastavak suradnje za još jednu godinu, drago mi je da se sve tako završilo jer vjerujem da možemo u Belišću nastaviti utabanom stazom razvoja i kluba i igrača. Najbolje o tom govori činjenica da su naši igrači iznimno traženi, da dobivaju ponude koje mi jednostavno ne možemo pratiti. Iskoristio bih i ovu priliku da zahvalim i poželim puno sreće dečkima koji nas napuštaju, bilo je zadovoljstvo raditi s njima, a činjenica da su dobili ponude koje im rješavaju puno životnih pitanja i nama je kao klubu kompliment. Ja sam u Belišću i sportski direktor pa mi je zajedno s ljudima iz kluba trenutno prioritet slaganje igračkog kadra, a iskreno prilično je teško pronaći prava pojačanja na našem prostoru pa kako sada stvari stoje bit ćemo prinuđeni posegnuti i izvan našeg bazena. Ono što mogu reći je da će naši navijači biti zadovoljni, da će Belišće sigurno biti vrlo konkurentno unatoč priličnom hendikepu kad je riječ o financijama u odnosu na druge sredine – za Sportalo je rekao Davor Rupnik.

Oglas

Ostalo je Belišće tako bez tri zaista kvalitetna prvotimca, ne bi bilo iznenađenje da netko od prvoligaša pozove i Zebeca koji je odigrao zaista odličnu sezonu, no Rupnik je kroz sve ove godine kako je u samom vrhu 3. HNL pokazao “nos” za dovesti igrača i učiniti ga boljim, mnogi to prepoznaju i rado dolaze u njegovu svlačionicu, pa zaista kako je i sam rekao nema puno straha da Crveni i u novoj sezoni neće biti na visokoj razini.