Davor Rupnik krenuo u pohod prema Drugoj HNL

Nogometaši Belišća krenuli su u novi pripremni period. Trener Davor Rupnik obavio je prozivku kojoj se odazvalo čak 26 igrača što svjedoči o ozbiljnosti projekta Druga HNL. iako je prvom vježbanju nazočio veliki broj igrača bilo je izostanaka pa su svoj nedolazak opravdali Žaja, Uglik i Lacković, a radu su prionuli Stanić, Milić, Salapić, Parmačević, D. Damjanović, Paulić, Rosandić, Agatić, Klanjšček, Čamić, B. Damjanović, Matasović, Poljak, Stupar, Križan, Fingernagl, Radovanović, Živković, Ajduković, Anić, Perak, Brkić, Barišić, Jakovčević, Vinković, Knežević.

Pozdravnu riječ su uputili neumorni predsjednik Ivan Jurković koji definitivno može biti ponosan na svoj rad i sve do sada ostvareno što je kulminiralo gradnjom i otvaranjem predivne tribine s pripadajućim prostorijama, a poznavajući rad ovog mirnog i samozatajnog čovjeka Druga ligo – Belišće stiže!

Skupu se obratio i onaj kojeg se najmanje spominje, a ništa se u klubu ne može dogoditi da ne prođe kroz njegove ruke – tajnik i legendarni sudac s prvoligaškim pedigreom Darko Novoselnik. Stručni stožer predvođen ponajboljim trenerom s ovih prostora Davorom Rupnikom garancija je novih klupskih uspjeha čije su ambicije neskrivene – prvo mjesto u Trećoj HNL i finale županijskog kupa što donosi plasman u pretkolo nacionalnog kupa gdje ova potentna i perspektivan momčad iz krasne nogometne sredine doista ima što za reći.

Ždinjak, Pačar i Jakić nisu više članovi Crvenih, a lista dolazaka nije još uvijek zaključena i očekuje se dolazak nekoliko pravih igračkih pojačanja jer kvantiteta i mladost je već prisutna pa treba poraditi na onome što je najviše problematično i reagirati na pravi način da bi stigli tamo gdje priželjkuju, a to je Druga HNL!

Foto FB Belišće