Davor Mladina novi je trener Dugopolja

Nakon pomalo iznenadnog odlaska Borisa Pavića s klupe Dugopolja nakon vrlo dobrih rezultata u uvodu sezone, vodstvo kluba s Hrvatskih vitezova odlučilo se zaigrati na sigurno, novi trener Dugopolja je Davor Mladina.

Oglas

Aktualni pobjednik 2. HNL s Rudešom tako se nakon samo sedam kola vratio u ovo natjecanje, ponovno dolazi u vrlo ambicioznu sredinu s kojom je plan – borba za naslov prvaka. Dugopolje ima vrlo kvalitetan igrački kadar, uz iskusnog lisca na klupi uvjereni smo da se apsolutno mogu uključiti u borbu za sami vrh i proboj u elitni razred hrvatskog nogometa. U stručnom stožeru uz trenera Mladinu biti će bivši igrač Hajduka i Wolfsburga, Marino Biliškov i trener vratara Nikša Butara.

Oglas

Mladina ima najteži mogući zadatak na početku svog mandata na klupi Dugopolja, gostovanje na Šubićevcu gdje nitko do sada nije otkinuo ni boda, Šibenik ima savršen učinak na svom stadionu, četiri utakmice i četiri pobjede uz impresivnu 11:0 gol razliku. Kako je to velik izazov, tako je i velika prilika da se odmah uhvati potpuni priključak s vrhom, Dugopolje je samo tri boda iz Šibenika.

Oglas