Davor Benotić poveo Đurđenovac u pripreme

Prekjučer je održana prozivka seniorske momčadi NK Đurđenovac povodom početka priprema za nadolazeću natjecateljsku sezonu. Novi trener Đurdana je Davor Benotić koji je stigao iz Croatije Velimirovac, a okupljanje prve momčadi Đurđenovca na teren je dovelo 20 igrača, a među njima je i veliko pojačanje prostiglo iz Vihora – Ivan Purgar!

Novoizabranom treneru Davoru Benotiću na prozivci su se odazvali igrači: Robert Marić, Eugen Topalović, Andrej Vanek, David Zvečić, Mario Prevolšek, Josip Sitar, Domagoj Žagar, Tomislav Kraljik, Jakob Posavec Tušek, Mirko Škrnjug, Ivan Purgar, Ante Knežević, Manuel Čoboj, Marko Runje, Slaven Begović, Matija Topalović, Edi Bulka, Matej Jović, Danijel Ćosić i Mario Bernić; dok su prozivku iz opravdanih razloga propustili: Hrvoje Ivanušec, Ivan Sigurnjak, Matko Runje i Šimun Vidaković.

Želju za odlaskom u novu sredinu, prestanak igranja nogometa ili stanku od igranja su klupskoj upravi prenijeli igrači: Marijan Čiš, Marko Markotić, Juraj Špehar, Josip Ploher, Dražen Pavličić, Antonio Koljđeraj i David Pavlić; dok na igrače Marka Vukovića i Dinu Papučića još uvijek iz zdravstvenih razloga ne možemo računati.

Prisutnim igračima, treneru i članovima uprave se zahvaljujemo na pozitivno odrađenoj prozivci, dok se igračima koji su na odlasku iz našega kluba, a svi odlaze u prijateljskom i sportskom odnosu, zahvaljujemo na dosadašnjoj korektnoj suradnji, te im želimo sretan nastavak sportske karijere i zdravlje.

Trener Benotić s daljnjim trenažnim aktivnostima nastavlja danas.

#stoljećekluba
#samođurdan