David Janović donio Đakovu trofej u Andrijevcima

Nogometaši Đakovo Croatije pobjednici su 12. izdanja Memorijalnog turnira Tomislav Buhač u Donjim Andrijevcima nakon minimalne pobjede nad domaćim Tomislavom koju im je donio David Janović.

Oglas

Odličan nogomet drugog dana turnira u Donjim Andrijevcima. Krenulo je dvobojem novih trećeligaša Zrinskog i Marsonije u kojem se gledala vrlo dobra igra s obje strane, no na kraju su se radovali puleni Josipa Milardovića. Nakon pola sata igre Marsonia dolazi do vodstva, ubačaj Sivrića između dva napadača Marsonije u pokušaju spašavanja svoje mreže u nju sprema Moises. Pred sam odlazak na odmor izvrsna akcija Zrinskog po lijevoj strani, prizemna lopta na drugu stranu na kojoj je usamljen Eugene Rubene kojem nije bilo teško sa 3-4 metra poravnati rezultat. U nastavku samo jedan pogodak, upisao ga je mladi Karlo Ljulj koji je tako donio Zrinskom 3. mjesto u Andrijevcima.

Oglas

U velikom finalu Tomislav je odlično parirao favoriziranim gostima iz Đakova sve do posljednjih 15 minuta kada ipak momčad iz grada Lipicanaca dolazi do pogotka preko Davida Janovića, prednost čuva do kraja i osvaja turnir. Nema mjesta za tugu kod domaćina, oni su odradili sjajan posao, kako organizacijski čuvajući uspomenu na tragično preminulog Tomislava Buhača, a isto tako i igrački, momčad Ivana Pavkovića pokazala je da ima kvalitetu i sigurno će i u novoj sezoni biti u samom vrhu MŽNL Brod – Požega.